Українська Манітоба
-
RRSP?
-
Привіт. Тут за впн штрафують?
-
#такакультура
-
Бізнес та інвестиції це дуже різні речі. Інвестиції можна робити за допомогою advisors. І звичайно такі речі як нерухомість - квартири на рент і тд- це не зовсім бізнес, і можна це робити без особливого бізнесового досвіду.
-
автобуси кайф
-
Так цей старий дід з маразмом який просрав життя , що дивного?
-
Привіт всім Колись кидали посилання на чат для айтішників, хто має можете дати посилання ? Дякую )
-
Бо в нас трошкі інше виховання. І в деяких ситуаціях воно краще працює.
-
Зі свого досвіду скажу, за 4 місяці майже щоденного тестування wz mobile через впн, то ще не отримав штрафу:)
-
До теми розмови, може то й не знедолені зовсім)
-
машина це для заможних, я ще в процесі становлення . автобусом катаю щодня по 3-4 години
-
А шо з машиною?
-
#include #include #include int main() { std::srand(static_cast(std::time(nullptr))); const char* jokes[] = { "Ха-ха-ха!", "Хо-хо-хо!", "Хі-хі-хі!", "Хе-хе-хе!" }; const int numJokes = sizeof(jokes) / sizeof(jokes[0]); int randomIndex = std::rand() % numJokes; std::cout << jokes[randomIndex] << std::endl; return 0; }
-
RRSP непогана ідея, якщо лишаються екстра кошти для заощадження… лишилось тільки дожити до пенсії;)
-
Ніяк, на скільки знаю. Але можу помилятись
-
Цікаво , а вони оподатковуються потім як інкам ? 🙈
-
Є дуже гарні заклади (такі як Passero, Marque та інші), де кухня відкрита і все готується при вас. Можете проконтролювати весь процес
-
Що це за район Стед хтось знає?
-
Ліси Стаду трошки південніше
-
Дякую! Може ще який ліс порадите щоб просто погуляти?
22 Jan 2023, 08:02
Post 56979 of 225478
29 minutes ago