Українська Манітоба
-
www.winnipeg.ca/news/2023-05-30-2022-annual-statistical-report Яка цікава статистика, особливо про ведмежий спрей
-
йде ріст по всім показникам. Прогрес.
-
Я сьогодні спілкувалась, мені сказали що Манітоба має гостру потребу в цих працівниках. Якщо є достатній рівень англійської то вони допомагають з навчанням, так це довго, але платять стипендію 16 за годину. Але за медсестер не знаю, казав за лікарів і вчителів. Але я б поїхала до них і спитала
-
Всім привіт, чи є з вас носій слухового імплантанту КІ? Якщо є то як ви шукали лікаря, щоб налаштовувати його? Дякую
-
Просто я знаю ситуацію у сфері освіти. Точно ніхто 16 на годину платити не буде. Це щось неймовірне
-
Доброго дня усім! 15 березня 2023 подав декларацію онлайн, податкова нарахувала мені певну суму повернення, я досі не отримав жодного конверта від них,однак моя дружина отримала уже два листа один з інформацієм про екологічні виплати другий з чеком. Я спробував зареєструвати CRA акаунт проте мені не вдається ні через банк ні через SIN вибиває Error. Моїй дружині зареєстрували CRA без проблем. ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА КУДА ЗВЕРНУТИСЬ І ЯК МЕНІ ДІЯТИ ДАЛЬШЕ?
-
Дзвоніть до cra
-
Добрий вечір! Хтось знаходив кращий курс обміну USD to cad за 1.337 останнім часом? Карпатія 1.337 Currencymart 1.335.. Гугл пише майже на 3% вищий.. чи то unreal у Вінні!?😅😂
-
Дякую, це гарна ідея.😉 Можливо вони володіють інформацією про це.
-
Якщо з канадським, то можна
-
За вебформ передивлюсь тоді ще раз уважніше. Прийшов просто лист, що вони отримали мою заявку і там написано надати копію паспорта, а посилання немає от і думаю куди і чи потрібно щось надсилати
-
Про прискорення писала у webform, у відео Дмитра це є разом з прикладом листа. Копію мабуть завантажити у особистий кабінет, де ви подавали заявку? Думаю, у вас там мають бути повідомлення з посиланнями
-
Чи хтось літав без білметричного паспорту по канаді і чи можна з водійськім посвідченням манітоби?
-
Це говорили з КУК. Я не думаю що це може бути не правда. Але сказали що бажаючих дуже багато, а місць мало. Наприклад вчителів 144 людини бажаючих, а місць 30.
-
Підкажіть будь ласка, я також подала заявку, прийшов лист надіслати копію паспорта хоча документами я прикріпляла, у вас також таке було. І не можу зрозуміти на яку пошту писати. І куди саме писали про прискорення?
-
Не треба нічого надавати, це суто інформаційний лист що заявку прийняли
-
Можливо, якщо покажете тут лист, то підкажуть швидше
-
Моїм 3м людям не приходило такого листа, тому не підкажу
-
Зрозуміла, дякую. Бо я думала що потрібно додатково надати копію паспорта. Дякую 🥰
-
Добрий вечір, продаю коляску Evenflo з дитячим кріслом та чохлом до нього. Майже не використовувалися, бо переїхали до іншої провінції. За все 250 CAD
22 Jan 2023, 08:02
5 minutes ago