Українська Манітоба
-
‼️ ЗДАЄТЬСЯ ДІМ‼️ Світлий і затишний будинок (3 bedrooms), розташований в районі Транскона🏡 🔺 В кроковій доступності автобусна зупинка, супермаркет Safeway, школи, аквапарк. 🔺Вартість оренди-1700 CAD (+комунальні) 🇺🇦 Лендлорд-українець🇺🇦 За додатковою інформацією звертайтеся, будь-ласка, у приватні повідомлення📩
-
Може тут хто в курсі, чи ставити малим дітям заявку на Work, чи залишати Visitor. І чи треба заповнювати що представляєшь дитину. Мені здається це впливає на строк розгляду, у кого є досвід що швидко дітям прислали, що робили з ціма пунктами
-
я як в кіно бачу яка в них двіжуха кожен раз думаю що в таку церкву я б ходив
-
Якщо ще хтось не купив квиток, промо на -50% PROMO: UWinnipeg-Probass
-
Можна. Був в таких церквах в Африці. 3-4 години горланять церковні пісні і танцюють. Навіть у дівчат з самих бідних родин є їх «church dress» в якій вони ходять на службу. Типу в неділю зранку одягають найкраще, каблуки і тд і понеслась служба.
-
Аааааааа 😂😂😂😂😂
-
Господь не ділить людей на кольори.
-
Привіт усім, дівчата, порадьте хорошого кондитора, яка може приготувати пряники на замовлення. Замовлення потрібне для Канадсько-Українського конгресу! Надсилайте мені у приватні повідомлення Ваші контакти та фото тортиків, панкейків, пряників, які ви робите! Завчасно дякую! Або просто поділіться контактами!
-
Там навіть описано , якщо ви батьки то які пункти потрібно заповнювати, а які ні
-
Звичайно
-
Та всі по різному говорять) а що таке форма 5476 яку система пропонує додати якщо анкета від представника. Батьки хіба потребують заповнювати це
-
Звичайно візітор, і за неповнолітню дитину заповнює представник -тобто батьки
-
тобто його видадуть с таким типом візи.. думав може навчання дорівню роботі.. дякую
-
При в’їзді отримаєте стаді перміт для дитини
-
А візітор надає дитині право навчатися у школі та знаходиться у Канаді без обмежень по часу згідно з робочими візами батьків? Бо читав це 6 місяців
-
Цікаво, ніде не чув щоб її заповнювали, зараз зверну увагу..
-
Робота це ворк перміт, навчання - стаді перміт
-
Не знаю, дивлюся цю анкету, розділ А це хто подає, дитина Розділ B кого призначає заявником Та D підписи. Хіба я і так не являюся законним представником дитини і потребую сам собі від її імені дозвіл виписати?)
-
Якщо ви отримували повернення податків на основі певних категорій витрат (садочок для дитини, благодійні внески, навчання, бізнес-витрати для свого бізнесу тощо), ви зобов'язані зберігати квитанції про оплату протягом шести років відповідно до вимог Податкової Агенції Канади www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/keeping-records/where-keep-your-records-long-request-permission-destroy-them-early.html
-
Так, дитина з візітор зможе вчитися в школі. Головне, щоб у Вас був ворк перміт.
22 Jan 2023, 08:02
62991/231322
5 minutes ago