Українська Манітоба
-
Доброго дня, кажуть на укр почті що не можна передавати ліки в Канаду, мені потрібна мазь пару шт, чи хтось відправляв подібне?
-
Чи ви вказували що то мазі, чи сказали що косметика?
-
Дякую
-
Укрпоштою відправляли мазі, все дійшло.
-
Навіть не знаю, що краще посеред червня.
-
Хтось може сказати, добре що сніг розтанув)
-
З ночі вже буде норм температура
-
Нам також відправляли ліки, порозсовували без упаковок в одяг, і все ок
-
Я за останні 5 років не пам'ятаю такої пекельної жари саме у червні. Липень, серпень, то так
-
Але то таке, завжди є ризик )
-
Не вказували, то батьки відправляли, вони там засунули якісь сорочки та дві книжки, і 5 мазів.
-
Хто подавав на нові паспорти в Торонто. Якщо паспортів декілька, чи можна в один конверт їх попросити покласти чи треба два купляти?
-
UPD. Залишився хлопчик
-
Заберіть в нього вже хтось кота. П.С. зкинь відос як він бавиться, може хтось закохається у нього
-
Та все нормально, я нікуди не спішу, 4 продав, цей красун око поки радує, сюди пишу на авось, всі коти пішли канадцям з кіджіджі, але може все таки хтось захоче і з цієї групи👀
-
Привет, нужны люди на подработку, оплата достойная, пишите лс
-
Вітаємо, Елена! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
@banofbot
-
@Nestvik хоче кікнути @karolina_mashh з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
22 Jan 2023, 08:02
29 minutes ago