Українська Манітоба
-
Ну це філіпінські магазини всякі
-
Ліпа пакетован у добромаркеті такий , що можно ліпову ванну приймати - 7 чи 12 баксів , точно не памʼятаю
-
Це де ?
-
В seafood заходив?
-
І цей, чабрець теж, тільки без міксу з чорним чаєм
-
Ось що не бачив ще - тайванський молочний улун. Якщо хто знає баригу - дайте знати
-
Де ліра? Мені треба
-
Я не розумію у чому біда з чаями . Будь ласка китайськи чаї у азіатських супермаркетах. Якщо зі смаками різними - на полицях повно . На вагу э магазини , у поло парку наприклад . В балк Барн там теж мільон різних на вагу . І травʼяні збори ,і ромашка , і ліпа - все що хош 🤌 в балк барн доречі ті що ароматні - майже всі на один смак якщо що 😂 там окрім каркаде нічого не чутно
-
А Pu-Erh там є?
-
Один з наших невеличких сімейних бізнесів до війни був як раз лікарняні трави. І так, ми їздили по різним далеким далям з весни і до осені збираючи різні трави. І ніколи не збирали в місті.
-
Полин ннада? Я бачив😊
-
Ти думаеш що ту на продаж цнотні бабусі збирають під світлом повного місяца ? 😂
-
Чабрець хтось бачив чи нє?
-
Це бомбезний чай 😏 Для любителів міцних чаїв 😊
-
Та я думала може завозять
-
Мабуть не реально. Чабрець росте на сухих пагорбах, а біля Вінні все розпахано, і вода за пів метра від повехні. Всі пагорби рукотворні, часто з сміття.
-
Не звернув увагу, я був у декількох супермаркетах азіатських, там усюди різні штуки
-
Таке питання прийшов лист, шо я можу навчатися і шо мені не потрібен study permit. Це виходит шо я можу одночасно і працювати та навчатися де завгодно ? Чи це стосуется тільки підвищення кваліфікації
-
canada.ambrosia.ca/products/thyme?variant=40693531574446¤cy=CAD&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organic&srsltid=ASuE1wSdniF_A-TgGE0KUXyG4X1H7DL6Vdd2ERY1JA-DDhiDF1fpJiScbls
-
можете навчатись якщо ваш ворк перміт підходить до цих нових умов
22 Jan 2023, 08:02
Post 67505 of 225011
about 2 hours ago