Українська Манітоба
-
Приходить тільки одному на сім'ю.
-
Ні, не обманули. У вас у My account CRA все має писати.
-
Ви подавали електронно?
-
Ось як реєструватись в Податковій після подачі першої податкової декларації youtu.be/YjGffRmp4zI
-
Ну власне я і питав саме перше чи є такі добродіїї тут у яких у кого такс ретур ще не опрацьований. Бо мені це виглядає надто довго.
-
Цікаво. Дуже довго щось. Однак, дружина може зареєструватись все одно. І бачити прогрес розгляду її декларації.
-
Так дружина не може зареєструвати акаунт бо такс ретур не опрацьований (так сказав шановний клерк із сра).
-
Гляньте на акаунт дружини
-
В Добромаркеті бачила
-
Саме тому і gst/hst вам не нарахують на наступний період, поки не буде даних дружини
-
Цікаво, бо це дуже нетипово для електронної подачі.
-
Так дзвонили вже питали, шановний клерк сказав що поки її такс ретур не опрацьовано, буде помилка:)
-
Тоді зареєструватись можна без проблем. Питайте в СРА про помилку. Розгляд декларації не повинен заважати реєстрації, бо дані вже у податковій
-
Ну я саме так і подався , вона теж (електронно) мені видало логін а їй помилка постійно
-
От ми і якби підвели лінію що мене скаманули:)
-
@iiiooo333 коротше шукай Абдулу, він допоможе><
-
Підтверджую, саме thorwin єдині погодили мого Персика, він був розміром з коня.
-
Треба їм час від часу дзвонити. Чоловікові не приходив notice of assessment з березня. Кожного разу як дзвонили до податкової, йому казали зателефонувати через місяць, якщо нічого прийде 🫤 Допоки не натрапили на доброго дядечку Абдула, який написав заяву в їх системі від імені чоловіка на прискорення його такс ретурна і вже за декілька днів прийшов нотіс і зараз чекаємо на чек. Все залежить на якого співробітника натрапите
-
у нас в будинку ніби теж не можна, але коли платиш депозит 50% то вже можна 😂
-
Інфа сотка 😂
22 Jan 2023, 08:02
69727/234757
3 minutes ago