Українська Манітоба
-
Так
-
Тут?
-
Зараз сказали тільки онлайн:(
-
Так, обов'язково
-
Тобто, ви прийшли, стали в чергу, відстояли, потрапили всередину а вам: вдома заповните?
-
Не знаю Я навпаки дорожче 1000 однушки не знаходила Так , сам будинок не новобудова , але квартири усі ок , чисті , свіжий ремонт, і класні райони. Ми живемо у Crestview У нас 2бедрум за 1250
-
Вау, маєте класний факс)
-
Я жартую якщо що
-
Туалет на вулиці та дірка у підлозі 😂
-
Українські стандарти це як? Я 8 років жила у Києві. Коли шукала останній рент, вибачте «о*уївала» з того, що пропонували.
-
g.co/kgs/X6qVtc
-
Доброго дня усім. Підкажіть будь ласка може у когось був такий випадок. Українське водійске посвідчення змінив на турецьке (українське аннулювали) залишились тільки копії та просрочені закордонні права (видавалися строки на 3 роки). Чи обміняють їх на Канадські? Чи може треба якісь документи взять?
-
Здається квартира у гарному районі м. Вінніпег ( 2 bedrooms) . Ціна 1207. Адреса 690 Kenaston. З 18.07.За детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення.
-
З дії можна поміняти, якщо там двйсні.
-
Чи може хтось поділитись досвідом вступу до місцевого університету на магістратуру після українського університету. Чи потрібно робити евалюацію диплому?
-
То то потрібно буде здавати екзамени?
-
В Дії вже не має. Писал листа до центра. Отрамав відповідь приїзжай
-
Ребілд Є безпека 220000 км Підігрів передніх і задніх сидінь Люк Нове масло Нові тормозні колодки 8800$ торг присутній Працює ідеально, нічого міняти для більш детальної інформації пишіть в пп
-
Треба все+ здавати екзамен типу вступний+ дорого це тут. Краше дізнатись вже у конкретному універі, що їм треба.
-
Співчуваю, судячи з усього доведеться наново здавати
22 Jan 2023, 08:02
72552/238043
about 4 hours ago