Українська Манітоба
-
TFSA? Ще не відкривав, але цікава річ.
-
Ні, tfsa не пенсійний. Це рахунок (tax free savings account) гроші з якого ви можете інвестувати і не оплачувати податки. Так звичайно що є нюанси: Чи довше ви в канаді тим більше зможете покласти та цей рахунок (але до 5 тисяч максимум на рік)
-
Ну і так багато в мене немає( буду цікавитись. А там є терміни? Чи як сейвінг, можна додавати і брати?
-
На квартиру податки не платяться. Страхування порядку $90 в місяць, залежить від стану, віку і розміщення житла.
-
Погоджуюсь що мала. В мене максиму що можу покласти на д Цей рік то $75,000, бо ми тут з 2004 року.
-
Потрібно почитати. Я так розумію кожен банк таке має
-
А ось тут вже цікаво.
-
Ні, з tfsa ви взагалі не платити податки.
-
Аа, не підходить( І мала планка в рік і інвестувати якось не збирався і я думаю що не платиш ти поки, а коли надумаєш отримати їх, то заплатиш)
-
Майже усі фінансові установи мають tfsa рахунки. Ви можете мати хоч і 10.
-
Це треба буде запитати працівника при здачі багажу, може бути по-різному.
-
CIBC 5.1
-
Дякую, ознайомлююсь зараз
-
Simplii financial, дочка CIBC mbsy.co/6sHpwB
-
В рбс? Сейвінг на 3 місяці, якщо в тебе сейвінгу немає. І якщо там глянути таблицю відсотків від суми грошей, там плакати можна
-
Це де?
-
5,25% зараз є відсотки.
-
Gopeer можна попробувати. Там 12-14% виходить . ( звісно до податків)
-
Буде у вас все. Ну термінів немає.
-
Та в мене є деякі монети досить не дешеві з України, але вони мені достались безкоштовно майже. Як і марки про корабль і тд. Чисто на памʼять Але я в цьому не дуже розуміюсь, тому якось хз
22 Jan 2023, 08:02
13 minutes ago