Українська Манітоба
-
Аж на 2 роки (
-
Там можна якраз відкрити сейвінг акаунт. Акція до 31.07.2023.
-
Тобто ви отримуєте $125 а Владислав 50
-
Ну це рефералка
-
Як ви привезли монети з України? У мене є непогана колекція золотих та срібних монет, але залишилась в Україні. Через COVID ми так і не полетіли в Україну, а потім війна. Як то такі речі зараз вивозять? Всі монети мають сертифікати
-
підкажіть якою компанією найкраще літати до Калгарі ? з Європи або Едмонтона
-
Літали вініпег Торонто аір Канада бізнес класом ( не залишилось білетів і організація такі купили) то годували і модна було вибрати алкоголь любий
-
Немає кращої компанії, дивіться на свої дати, кількість стиковому, ціна, умови багажу..
-
підкиньте ідей куди з дитиною 3 роки на пару годин зганяти, дякую!
-
Сертифікати в папку, монети в внутрішній карман. в мене звісно не такі монетки, в мене типу монта евро, монета ЗСУ, там якась монета за 6000, але вона мені взагалі з автомата кавового попала, випадково.
-
У будь-який парк, де є пляж. Або їдьте в аквапарк у splash island portage la prairie
-
Есть тут в группе у кого родились дети и делали документы, хотел узнать некоторые нюансы, отзовитесь пожалуйста)))
-
Підкажіть будь ласка, адресу Hуdro, куди можна підійти, та часи їх роботи
-
Приходьте до Kid City Century, навпроти Бест вестерн. Величезний триповерховий лабіринт, батут надувний, ігри.
-
Birds Hill beach дуже популярний для діток
-
Ukrainian and English language in this group
-
Дивне зауваження на рахунок розміру %, бо вони залежать від ставки центрального банку. Можна ж в Україні було залишити під 20+ наприклад 😉
-
Та і де там зауваження ж? Я просто в пошуках вигіднішої пропозиції
-
Де там 20+? А інфляцію хтось врахував?) Я за 5.1 ні слова, ви гляньте фото 0.005% це норм?
-
Народ,що ніхто не робив виписку з банку? Please help 🙃
22 Jan 2023, 08:02
Post 74883 of 224313
12 minutes ago