Українська Манітоба
-
Ой, дякую, бо я розхвилювалась, що рейтинг так впав.
-
Ну у мене особова Форте, ще після ДТП, пів Вінніпега на таких їздять. Фінік друга, який ставили, минулий володар казав що 150 було зазвичай. У мене 200 і то взагалі по мінімуму, навіть не вказував що використовую для поїздок на роботу
-
Ну понтіак 2007 сходу не було грошей 😂
-
У мене спочатку було 215, потім прострочив виплату, підняли до 230, потім дівчина в автопаку сусідньому сказала що можемо вказати що не використовуєш для роботи, і знизиться до 199. Погодився
-
Королла, було 165. Рік відїздив майже, опустили з вересня до 159.
-
Тобто оформили не як all purpose а як pleasure? Там же ліміт 1600 км на рік.
-
На сайті МРІ є онлайн калькулятор де ви можете визначити ціну на страховку. Вік та стать не впливає, але чим вищій сейфті рейтинг вы маєте тим більшу знижку вы отримаєте.
-
Так у мене авто стоїть 5 днів на тиждень)
-
Всім привіт. Підскажіть мені будь ласка. Прийшов лист що мій медичний огляд лікар не відправив. В я пройшов його 3 місяці назад . Що робити?
-
можна почати з email. Дивно, бо мені повідомлення про огляд і репорти прийшли мабуть на другий день після огляду.
-
Не претендую на правильне рішення, але сходив би в клініку, та поговорив з лікарем
-
Так буває, Канадці роблять «факап» дуже часто
-
У мене спочатку сказали якась хвороба я здав ще аналізи. То сказали помилилися. Бо я приймав ліки від нирок
-
А, ну тоді звʼяжіться онлайн чи по телефону, це не закрита інформація.
-
Так сходив би тільки зараз за 1500 км в Онтаріо на роботі буду тільки в вересні. Цікаво ,чому лікар забув направити висновки
-
t.me/sportwinnipeg
-
Ще запитання як можна і коли повисити кредитний ліміт?
-
Дякую
-
Вітаємо, Irina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зазвичай банк сам надішле пропозицію. Або можна подати запит через менеджера в банку (чи онлайн, якщо є така опція у вашому випадку). CIBC мені збільшив сам ліміт через рік користування кредиткою 🤷♂
22 Jan 2023, 08:02
Post 75624 of 225129
2 minutes ago