Українська Манітоба
-
Так буває, Канадці роблять «факап» дуже часто
-
У мене спочатку сказали якась хвороба я здав ще аналізи. То сказали помилилися. Бо я приймав ліки від нирок
-
А, ну тоді звʼяжіться онлайн чи по телефону, це не закрита інформація.
-
Так сходив би тільки зараз за 1500 км в Онтаріо на роботі буду тільки в вересні. Цікаво ,чому лікар забув направити висновки
-
t.me/sportwinnipeg
-
Ще запитання як можна і коли повисити кредитний ліміт?
-
Дякую
-
Вітаємо, Irina! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Зазвичай банк сам надішле пропозицію. Або можна подати запит через менеджера в банку (чи онлайн, якщо є така опція у вашому випадку). CIBC мені збільшив сам ліміт через рік користування кредиткою 🤷♂
-
Коли є офіційна робота з нормальним доходом, нормальний рейтинг, немає надвитрат. Мені рбс відмовив, типу друже, у тебе кредит на машину, яке тобі підвищення
-
То ви мабуть про овердрафт ще не знаєте, тому і підняли 😂
-
на 1к
-
нам сібс через пів року підняв сам ліміт
-
Це те що у СІБС можна дебет в -400 заганяти 🫢
-
🤣 а що це
-
У мене обидва є. Перший відкривав рбс, бо більша кредитка, далі і до другого дійшов. По умовах, обслуговуванню обидва однаково погані, «двоніть на гарячу лінію, пишіть емейл чи відправляйте листа, в відділенні ми незрозуміло чого сидимо, у нас лапки, зробити нічого не можемо»
-
Що краще сібс чи рбс?
-
BMO
-
По умовам мабудь те саме, приблизно, але рбс і правда більший ліміт на старті
-
Не всім з ними фартить. В Монреалі взагалі майже під дупу з відділення послали, коли узнали що тільки прилетів, тут також щось ентузіазму співпрацювати не бачу (хоча я також не співпрацював би 😂)
22 Jan 2023, 08:02
Post 75635 of 226283
about an hour ago