Українська Манітоба
-
Вітаємо, Sukanya Jamdar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
План - капкан 😂😂😂
-
Якщо йому написати, він напевно скаже, «все дуже просто, ось забирайте мій, дайте мені свій. Ми поміняємося»
-
Можна туди бетонозмішувач підігнати і шланг у вікно, в такому разі 😂
-
та в клубі по осборн, там в бейсменті вони всі)))
-
Так , знаємо таких . Це ж наскільки потрібно бути розвинутим, щоб прожити в країні 20+ років і не знати мови . І нехай не розказують про області України де на роцькой розмовляють , бо там і українською добре спілкуються . То потомки малоросів , ванюшки .
-
Батько дівчинки мудак
-
Це був я . Всі кінотеатри від Cineplex
-
apps.apple.com/app/id404011384
-
Що за апка?
-
"Суду надали докази, що дитина висловила бажання повернутися до тата." Якщо дитина дійсно хоче повернутись до батька, то це мати кончена, якщо вивезла всупереч її волі.
-
доброго дня підскажіть будь ласка музей манітоби безкоштовний у першу п’ятницю місяця, а є якась часова зона? або ж будь який час дня
-
ми цього не можемо знати. Думаю що суд мав якісь факти і вирішив шо це найкраще рішення
-
Дитина до 11 років не здатна вирішувати з ким вона хоче бути. І звісно для неї тато буде хороший, бо він з нею гуляє іноді і може купляє солодке, а мама кожного ранку змушує кашу їсти і спати лягати рано ввечері
-
ми ж не знаємо звідки вони. На Закарпатті обстріли трапляюється частіше коли місцеві банди контрабас ділять ніж кацапи ракетами пуляють. Впевнений суд не відпустив би її в умовний Харків/Дніпро тощо
-
В Україні вона буде чути зараз повітряні тривоги і може потрапити під обстріл. А там би може підтягнула б іноземну мову прожила б мирно спокійно поки війна
-
Безпечніше, нє?
-
Може бо тут майбутнє краще у дітей ваших буде
-
батька запрошуй до себе
-
Хлопці, нагадаю, ви це пишете з Канади. Не просто ж так ви сюди приїхали а не в Україні лишились
22 Jan 2023, 08:02
Post 75938 of 226145
about a minute ago