Українська Манітоба
-
з мотоциклами так само думаю?
-
дякую, спробую пошукати зараз
-
Десь у чаті писали алгоритми дій
-
Хтось купував авто з іншої провінції? Можете в двох словах проконсультувати? Розповісти як діяти, дякую
-
ото тому я закінчивши магістратуру психології ще на останньому курсі почала працювати нейл майстром. В нашій країні «йдеш до психолога? а в тебе що друзів нема», «та які твої проблеми он у інших/в країні війна/житла нема/ноги нема» і тому люди морально не готові йти ще й комусь гроші платити за те щоб тіпа виговоритися. А ще й треба знайти хорошого, а ще й щоб тобі як людині підійшов. А це гроші і не малі по міркам країни, а ще й бажано сеансів з 10 бо в один сеанс то хіба виговоритися та поплакати. Зараз є багато безкоштовних платформ в Україні(онлайн) які українцям надають безкоштовну психологічну допомогу. Спробуйте написати туди, а також пройдіть онлайн тестування на визначення депресії. Бо якщо в вам вона то треба не до психолога, а до психіатра і призначення антидепресантів(спойлер: звикання немає, на них частіше за все перші пару тижнів йде загострення стану - це НОРМА відміняти не треба, прийом їх тривалий від 6 міс і це мінімум) У нас купа упереджень в цих питаннях нажаль. Якщо адмін дозволить поскидаю посилання сюди як розпізнати депресію, а також на профілі притомних лікарів психіатрів у фб. Або напишіть мені в особисті скину туди. Бо раз вже кинула посилання на класну групу по лікарям в Україні і мене на днів 5 тут забанили🥴
-
Згодна, все ж таки чомусь більшість людей коли болить зуб тощо, йдуть до лікаря, а якщо психічно щось не гаразд, «то не видумуй, зайнятись нема чим» ☹️
-
Чисто теорія - можливо якби пиво давало позитивний ефект на зубну біль то дантистів також було б менше
-
Зараз змінюється настрій , молодь ( не в обіду до пана Дениса) ставиться до терапії та до свого психологічного стану нормально . Це більше не зашквар розмовляти про терапію . Думаю посилання будуть доречні , тут багато кому потрібна допомога . Тут є свої безкоштовні сервіси, які допомагають українцям , англо і украіномовні, я кидав декілька разів інформацію. Впевнений що такого добра не буває забагато.
-
Відправити факсом- ще той квест.
-
Доречі , чат джіпіті робе не погані сесії якщо задати параметри .
-
Я людина котра розмовляє с психологом майже рік, як би моїй квіточки не було - моя криша вже поїхала би далеко- далеко. Ніхто так на пожаліє і не допоможе як психолог котрий отримує шекелі за твої переживання Плюс ще і допоможе з будь якої ситуації вийти з висновками і алгоритмом як не танцювати на тих граблях знов
-
Це шо, Яндекс мапа?
-
Найкраща психологічна допомога - це фінансова) Коли маєш роботу, яка подобається і є стабільним джерелом доходу, то закриваєш свої потреби і потреби своєї родини, й автоматично припиняєш турбуватись, натомість починаєш планувати і думати про майбутнє.
-
вбивця - дворецький
-
Ми вже всьо забанили, головне не розбаньте цього неадеквата втретє ><
-
Кожен з учасників чату вважає: "Я - Д'Артаньян, а усі - пі****си" 😅
-
Більше схоже на www.openstreetmap.org
-
Хто дасть summary останніх 300 повідомлень? 😁 Брат відвідував Вінніпег, то менше часу було на чат.
-
Це рідний додаток iPhonу “maps”
-
Та весело було, що ти починаєш 😂
22 Jan 2023, 08:02
76370/230602
4 minutes ago