Українська Манітоба
-
-
Сьогодні якийсь парад маразму в чаті. Питання до всіх, кого Канада, Манітоба чи Вінніпег не влаштовує - якого біса ви тут робите? Вам дали можливість місяць пожити з харчуванням, насипали зверху 3К CAD, щоб ви мали за що зняти житло і прогодувати свою сімʼю перший час, дали доступ до всіх соціальних програм і ще й можливість отримати PR на спрощених умовах, вже не кажучи про всі волонтерські ініціативи, у вас все окей з головою? Просто якийсь сюр. «Я плачу податки, тому Канада мені винна і взагалі я інвестор.» Ти ху*ко з полонини, а не інвестор. Людину можна вивезти з України, а український менталітет - це як прокляття.
-
А як вони чесно отримують свої перміти сотнями мені вже розповіли. Хоча не всі звісно
-
Такий саме медогляд проходять щоб отримати візу це перебуваючи за межами Канади. Потім ще один вже в Канаді коли продовжують іміграційний процес. Платять всі і скрізь саме за такий огляд. В них є певні вимоги що саме вони мають дослідити. Це не консультація.
-
Ну так а я машин не бачив у житті , так що , стосовно мого досвіду - машин не існує? 😂 я трошки не зрозумів ядро дискусії . Українцям дали можливість сюди приїхати, тому що дійсно хотіли допомоги . Або 1. Дійсно допомогти 2. 3. 4. Ну це ж вже не цікаво , після першого пункту то 🥹
-
Якби не приїхали ви за подарунками, то приїхали б пенджабці або філіпінці бо вони ж пашуть, а українці тут ніфіга не роблять
-
багато тих хто ниє дійсно пробували але побачили що воно не працює як в Польщі. Треба вчити мову весь час, шукати роботу, працювати і покращувати свій рівень, вчити мову, вчитись розуміти як живуть канадці. Але весь час йде спроба жити як в Польщі/Україі просто будівлі інші навкруги і мова трохи інша.