Українська Манітоба
-
Скільки кімната буде коштувать в Вінніпег +-?
-
Взагалі, я мерзлячка, хоч і народилася вчора)))) 40 років назад🤣 Та в Канаді мені комфортно)
-
Нєє))))
-
І в опалюваному гаражі надодачу 😂😂😂
-
І в машині)
-
Таке саме враження, особливо якщо вітру нема 😏 під курткою(звичайна пума ніяких гусей) в таку погоду у футболці тільки, все інше стає жарко
-
І в машині.
-
Саме так, то воно просто страшно звучить )
-
От! Я в Румунії в листопаді, клацала зубами при +9, при цьому була у двох штанях та двох кофтинах під курткою. Вчора, в бурю при -8, я була в одних штанях, кросах, і футболка під курткою😁 Нічо. Жива)))) А. І без шапки))))
-
Дякую дуже за відповідь. Я такої думки: люди ж там живуть. А ми що, не люди?)
-
Тут в -14, як на мене, тепліше ніж в -3 в Україні 😅
-
Онтаріо теж різниться від міста до міста за цінами на ренту, а тим паче Торонто. Тут в Вінні більш-менш пристойний будинок буде коштувати вам ~1700-1800(та більше) + утілітіс. Робота теж по різним міркам та скілам але все, що ви описали, то 15-21 за годину. Комарі дійсно гризуть значно більше ніж в Києві, але це літо було дуже дощовим, то місцеві теж були здивовані. Димні засоби від комарів захищали норм, чи спреї. Холод то окрема справа, поки що холодно, але не так щоб не продихнути. Гуляли та продовжуємо гуляти по 1-2 години без проблем. Балаклави ще не купляв. Чекаємо на пікові зниження у січні щоб остаточно зрозуміти чи то така тут страшна зима. ☺️ То холод як на мене то дуже суб'єктивно щось описувати, але відповів як мені.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, в якому районі Вінніпега найбільше фабрик і заводів, дякую)
-
Дякую
-
Я телефонував до гарячої лінії, там є номер, на сайті. Онлайн начебто немає можливості.
-
Як заеструватися на прийом а RBC? Бо на сайті я тільки знайшов інформацію для тих хто уже є клієнтом банку
-
RBC дали кредитну карту на 2 тисячі. Мобільний оператор Белл за 25 доларів, безлімітні дзвінки та смс, без інтернету. Інтернет беру у роумінгу водафон. В мене так.
-
Дякую вам!
-
Доброго дня, який краще вибрати банк у Вінніпезі (бажано де дають кредитку без роботи і тд), та якого мобільного оператора краще вибрати?
-
Переважно до 14-30 днів, але залежить від магазина. Costco - 90 днів, ІКЕА - до року
22 Jan 2023, 08:02
Post 7934 of 220435
10 minutes ago