Українська Манітоба
-
Може це поки що але кожного разу після місцевої мені місяць не хочеться ще раз коштувати це л…
-
Те саме
-
Ми робили в CIBC та RBC картки. Треба узнавали у конкретному відділенні на коли є запис у них, на відкриття карток.
-
прогресуючий стєеклорєз чи як воно там ота болячка
-
чи не єдине місце де мені подобалась піцці то була Белла Піцца. Одна на Науки а інша ...забув назву вулиці
-
я поки що теж ))) Сумую за смачною под пиво та якесь кіно )) В Харкові було трошки легше з цим )))
-
продають же нормальні сири тут. і в піцеріях добавляють норм моцарелу чи шо вони там сиплять
-
Тому що піца це сир, а тут його днем з вогнем
-
Я не знайшов тут норм піцу, взагалі
-
Ну типу найбільше наближене до дор блю на котрий я підсів як на наркоту А тут його немає 😢
-
Подивлюсь
-
в собісі є трошки, щосб кооп продає ну і та сама калабрія/лагротта/де лука продають імпортні сири
-
maps.app.goo.gl/4nkfpMEQ9MHnwyhz9?g_st=ic Elizabeth smth
-
Сир доречі знайшов !
-
мабуть від всяких костко суперсторів буде більше але не впевнений. Банк дає вам кредит тоді коли він вам не потрібен. Банк бачить коли він вам треба і звичайно дає дуже мало.
-
Так вона не погана )))) багато разів замовляв
-
Моя улюблена в Харкові була Ricco піцца... топчик та ще 24/7 та ще на районі )))
-
🤯🤦
-
спитаю в калабріі завтра. але вони італійці як і делука і трохи не їх профіль. Тут в Канаді не всі сири можна продавати
-
Нєа) але до ковбаси я не такий гурман тож я ок
22 Jan 2023, 08:02
Post 80110 of 226283
about an hour ago