Українська Манітоба
-
Так, звичайно, якщо у вас буде переліміт і не відключите дату. Як правило, приходить повідомлення, якщо ви наближаєтесь до ліміту.
-
Wealthsimple, хоч і є FINTRAC-registered money services business, але ця компанія не є банком. Wealthsimple абсолютно надійна компанія, яка належить Power Corp, але все ж не є банком.
-
Це wealthsimple якраз. Користуюсь вже 3 роки
-
Знову про мобільний зв'язок, у одного з операторів Koodo є зауваження, що в ціну входить захист від перевикористання. Тому питання, тобто у інших операторів можливий вихід за рамки пакету без моєї згоди ?
-
Simplii Financial (дочірній банк від CIBC) дає $400 бонус за відкриття рахунку плюс додатковий бонус $50 за реферельне посилання. Обслуговування Checking account завжди безкоштовне.
-
Дякую, ознайомимось
-
Якщо я не помиляюся в CIBC , якщо більше якоїсь суми на рахунку то не беруть за чекінг рахунок .5000 чи скільки тисяч .
-
Я знаю ,наступний wealth simple,але зараз на CIBC спершу перейду , а дальше вже wealth simple .
-
Ну там через 2 роки будуть брати. Кешбек скільки %? В рбс теж можна отримати кошти там я вже отримав, і навіть не помітив цього)
-
віртуальні банки не мають плати за чекінг взагалі.
-
Ось за 11 тис продають Ford Taurus, який колись служив у поліції www.kijiji.ca/v-cars-trucks/winnipeg/ford-taurus-police-car/1669195292
-
Можна отримати 350$ , кращий кешбек на кредитці (на заправку,ресторани ,їжу ) , + там не беруть кошти за чекінг аккаунт , а в РБС тільки один рік безплатно , а дальше беруть близько 13$ кожного місяця. Не дуже багато ,але таке за рік 200$ модна зберегти .
-
The RCMP is continuing to press Canada’s Minister of Public Safety to end the ban on selling decommissioned police vehicles and parts – a moratorium that the Mounties say is causing operational problems and costing the national force about $13-million a year in lost revenue. The RCMP has been unable to sell any surplus equipment since January, 2021, nine months after a gunman in Nova Scotia created a look-alike patrol car and impersonated an RCMP officer as part of a killing spree that claimed 22 victims. The moratorium was announced after a second impersonation incident, in which a 23-year-old man from Antigonish, N.S., was accused of attempting to pull over drivers around Halifax using what looked like an unmarked police vehicle. In both cases, the vehicles were former police cars bought through the federal government’s surplus equipment auction service, GCSurplus. www.theglobeandmail.com/canada/article-rcmp-urges-ottawa-to-lift-ban-on-sale-of-police-vehicles-introduced/#:~:text=The%20RCMP%20has%20been%20unable,spree%20that%20claimed%2022%20victims.
-
Ну власне "переробляють". Тобто це вже буде звичайне авто, а не поліцейське.
-
Яка різниця в двох словах?
-
Їх переробляють у цивільні. Дуже багато таурусів в місті
-
Хіба для колекції купити. Їздити на такому авто не можна. Хіба повністю позабирати будь-які ознаки.
-
Доброго дня, шукаю підробіток на вихідні та по буднях після основної роботи. Зараз працюю на дахах є досвід роботи з кедром. Можу виконувати будь які роботи, як ззовні так і всередині. Є автомобіль. Дякую
-
Іноді на аукціонах зустрічаються. Та й на маркетплейсі є
-
Дуже дякую ❤️ сьогодні майже встигла ,але не змогла також (
22 Jan 2023, 08:02
81622/243751
about 15 hours ago