Українська Манітоба
-
Хто має досвід у атомній галузі, ось цікава вакансія. www.linkedin.com/jobs/view/3581748293
-
Друзі-бобри, у нашому чаті є якісь порєдні ґаздині, що можуть спекти традиційний львівський пляцок (сирник)?
-
Комусь треба кущ бузка на осінню посадку? Є лишній, вже не лізе нікуди на бекярді, я нагрібла забагато кущів в садових центрах, бо руки загребущі аххаха Віддам безкоштовно, пишіть в ПП якщо шо.
-
Дуже вдячний за інформацію
-
Добре зрозуміло , я якраз 15 вересня приїжджаю до Манітоби
-
В сенсі? Якої саме допомоги ви очікуєте? Що саме ви маєте на увазі? Чи будуть волонтери в аеропорту? Ні, не будуть з 15 вересня. Однак, вся інша допомога залишається. Є UNF, UCC, українські церкви тощо. Є курси з мови тощо.
-
ну якості так. Може я і доплачував, але зовсім трошечки
-
зараз - я взяв у опрератора, моя кінечна ціна зараз 800, через рік я продам його за ці кошти і знову куплю новий.
-
в Украіні я завжди купував бу, довго вишукував гарний варіант за низький бюджет. Багато знайомих було, тому таких варіантів було вдостталь. через рік продавав за тіж гроші що купував.
-
А як ви так робите,що оновлюєте тел і не витрачайте на нього гроші?тобто купили рік назад умовно за 1000$ і продали теж за 1000?
-
Порекомендуйте будь ласка хорошу швачку
-
Спасибі за інформацію , Вибачте , я так розумію волонтерів вже немає , допомагати нікому 😟
-
Вас поселять в готелі до 30 днів. Зверніться до готелю Best Western, який біля аеропорта. Якщо вам потрібна фінансова допомога від провінції, то подайтесь на Employment and Income Assistance (EIA) www.gov.mb.ca/mbsupportsukraine/financial-support.html
-
m.youtube.com/watch?v=fx0jSx_fCTw
-
Підскажіть, хто може почистити мак аір , і замінити термо пасту ?
-
Ти вже вступила в ложу ?
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка я їду з Торонто до Вінніпегу , змушений був остановитися тут тому що немає грошей , подав на канадську допомогу за ці гроші хочу доїхати до вінніпегу , як там буде з допомогою чи нададуть мені якесь житло тимчасово і нададуть чи провінційну допомогу , чи хоч є хто зустрічає українців
-
дякую дуже🤲🏻 а ви ходили до українського чи до канадського стоматолога?
-
Loblaw то сама велика канадська продуктова компанія. Профсоюз та компанія не домовились про рівень зарплати. В Манітобі її магазини називаються superstore, extra food, no frills. Я б сказав що не менше ніж чверть жителів Вінніпегу покупають продукти саме у них.
-
Здається квартира в саблет 1 бедрум Pet Friendly. В дуже гарному тихому районі біля торгового центру St Vital Centre, поруч багато магазинів і кафе, школи, волкінг клініки, біля будинку одразу автобусна зупинка, є дитячий майданчик. Вартість 1100+50 паркінг місце, додаткового електрика. Сусіди тихі спокійні. Квартира розташована на 3му поверсі, на кожному поверсі є пральня кімната. В квартирі залишаємо всі кухонні речі, невеликий стіл с двома стільцями, комод, дзеркало, матрац, торшер. Ідеальний варіант для новоприбулих. Заїхати можна з жовтня
22 Jan 2023, 08:02
83779/231321
4 minutes ago