Українська Манітоба
-
У north end?
-
Телефону н років, що завезеннмй з України
-
Гляньте, чи ваша кредитка не має страхування на телефон. Наприклад, кредитка CIBC Costco дає покриття на телефон, якщо він куплений з цієї кредитки. Покривається крадіжка, втрата, пошкодження тощо. Багато інших кредиток також таке мають.
-
Безперечно. Для $500К будинку треба трохи підняти сімейний дохід. Однак, за 180-200К можна купити квартиру чи таунгаус рівня starter home.
-
То не я кидав, навіть якщо там поставити 120К до податків, то сума на mortgage суттєво не зміниться і точно не стане $500к. Якщо я чогось не розумію, то поправте мене.
-
У вашому розрахунку помилка. Ви казали про 85к після податків, а в розрахунку ви берете до податків
-
Тобто там ще гірше ніж я думаю ?
-
Ви той меморандум читали? Почитайте і не розносьте гімно по інтернету.
-
Ніхто не казав, що життя на еміграції солодке, але треба добрих кілька років щоб здобути капітал різного типу, від знань та вмінь до грошей.Але все ж маю надію що за кілька років матимете все що захочете, головне не здаватися і працювати
-
Welcome to the trades jobs))
-
Та її повно Тимпаче на будівництві
-
Мігранти до Канади думку думають з приводу політики України, лол
-
Це не допомога 🤡
-
Добре , якби не допомога США то де б була зараз Україна з на чолі з Боневтіком ?
-
Ага, і де я її візьму?
-
США як і РФ обирають лише найслабші атаки для країни і лямами виносять мирне населення. Про Будапештський меморандум чули ? Це явно не допомога, вони виконують частинку свого договору але при тому відстоюють свої інтереси в східній Європі
-
Вперше чую про договір , це щось нове
-
Допомогу , у на з ними договір. Не бігся я в РФ навіть ніколи не був і їх ідеї ніколи не підтримував як і американські
-
США надає фінансову допомогу Україні без якої вже б не було України . І порівнювати Росію з США можуть тільки симпатики окупантів та і ті що в Канаду приїхали з Росії з укр паспортами
-
може просто потрібна більша ставка?
22 Jan 2023, 08:02
Post 87267 of 224866
about a minute ago