Українська Манітоба
-
Я так розумію це емердженсі а не волк ін
-
Так, навіть на вулицю не виходила.
-
Скажіть будь ласка , а ось ті 26 годин , ви весь час знаходитесь у лікарні ?
-
Був в емерджесі минулої неділі з камнем в нирках, з 3 ночі просидів до 12 дня, дали раз знеболювальне, коли біль повернулась, і я попросив ще раз, мені сказали окей, але це буде новий візит(нічна медсестра змінилась на денну,)і мене посунуть назад в черзі до доктора, я відмовився в надії, що ось ось я побачу свого рятувальника, але ні, закінчилось все тим, що біль пройшла і я звідти пішов, потім вже говорив з сімейним і маю запис до уролога, висновок зробив такий, якщо ти не помираєш - то там на тебе всеодно, люди сиділи з відрами і пакетами, блювали в них кожні кілька хвилин, бомж сидів побитий і кровʼю все вимазував, видовище таке собі, медсестри розуміють, що з камнем в нирках, з гемороєм і побитим лицем- ти не помреш, і тому ти повинен чекати, пріоритети розставлені🙁
-
Зараз вже напевно пізно, але іншим разом можете спробувати у Селкірк, там набагато менші черги і прийняти будуть зобовʼязані
-
Коли в мене перший раз була біль від каменів в нирках, так само пішов в емердженсі відсидів 6 годин, в процесі пив багато води і біль попустила. З того часу як мене болить - валк ін: обезболююче, спазмолітики, багато води, направлення на ультразвук. Нема чого перевантажувати емердженсі
-
Це пам'ятка куди звертатися з медичними проблемами. Там на цьому сайті просто натиснути на кольорові лінії для пояснення wrha.mb.ca/wait-times/
-
З каменями у нирках тут мусово кажуть іти саме у emergency, навіть якщо нічого вам не будуть робити. Є (дуже малий) шанс що при виході каменя він застрягне і нирка відмовить. Тому потрібно бути саме у лікарні, навіть якщо вони нічого не роблять
-
Згоден, я розумів свою ситуацію, що зі мною нічого не станеться, просто біль жахлива, мені сімейний виписав опіатів, в випадку якщо буде ще раз таке, просто це була ніч неділі, день подяки, емердженсі здавалось був єдиним варіантом полегшити біль
-
Тримайтеся😭 Я чекала на візит до хірурга-проктолога три місяця. І перший аппоінтмент був по телефону з ним. Але він зробив колоноскопію на 2 візиті і також може робити операції, якщо він бачить що це потрібно. Якщо потрібно, дам вам координати.
-
У мене тут майже через рік, тому і їзджу взаді автобуса бо лікарі мені опіоїди без проблем виписують
-
У мене це було вже не раз, на жаль, починаючи з дитинства
-
Кажуть що це ще не точно, напевно вам маленький камінчик попався :)
-
Мені робили ст скан місяць тому, доктор був в курсі, що є камінчик, але сказав що нічого не блокує, і тут через деякий час камінчик сказав привіт🤓
-
Це тому що ви дітей не народжували😂 але згідна, біль дуууже великий, на жаль мені це знайомо
-
Це має бути інфекція на протязі тривалого часу
-
Співчуваю, камені в нирках напевно найбільша біль яку я відчував.
-
Видно мій лікар про мене так не турбується: біль в спині + кров в сечі = тайленол 3
-
Мені так лікарка тут сказала, і відмовилась виписувати сильні обезболюючі, мотивуючи тим що тоді я не піду до лікарні
-
Але ви праві якщо камінь заблокує прохід, краще в емердженсі перечикати поки відійде
22 Jan 2023, 08:02
Post 90281 of 224313
12 minutes ago