Українська Манітоба
-
Шукаю в оренду кімнату район macdon industries. Дякую
-
Список нових міністрів уряду Манітоби
-
news.gov.mb.ca/news/index.html?item=60457&posted=2023-10-18&fbclid=IwAR3JWyvtLWaAXoDVE7h5JlwFnUS9Cckjji2TX_5DtkZDz6-u5-DeXUpHGYM
-
Кого цікавить відкриття бізнесу у Вінніпегу www.wtcwinnipeg.com/events/ask-the-advisors-a-roundtable-discussion-on-how-to-start-a-business-in-manitoba/
-
З власного досвіду здачі 5 тестів можу вам підтвердити, що теми ессе на IELTS кожного екзамену різні. Якщо ви здаєте на компʼютері, то навіть у сусіда може бути інша тема. Повторення може відбутись хіба теми яка була на екхамені 2-3 роки назад.
-
До речі про клімат, бачили погоду на наступний тиждень?
-
Доброго дня! Маю питання по кліматичним. Відправили все в липні. Зараз дехто вже отримав, чи варто чекати до кінця місяця, чи знову подавати?! Дякую🇺🇦
-
Uber
-
Яке таксі саме дешеве у вініпезі?
-
Доброго дня, спробуйте їм зателефонувати і запитати чому так.
-
Let it snow
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось відправляв телефон в Україну? Новий, запакований. Яку пошту можете порадити? Скільки це буде коштувати? Та чи немає проблем з пересилкою? (Розтаможка, тощо..)
-
Підкажіть будьласка, чи варто звертати увагу на рейтинг клініки де вибираєш сімейного лікаря ? 😳
-
Ви заходили в особистий кабінет CRA? Там буде інформація щодо нарахувань. Підозрюю, що просто ще не встигли опрацювати вашу заявку
-
Я звертаю увагу, але дуже важко знайти з хорошим рейтингом і щоб не на іншому кінці Вінніпегу 🥲
-
Шукаю в оренду кімнату,район поло парк.дякую
-
Тут тим клінікам однаково на їх рейтинг.
-
Доброго дня, як зараз змінити права з українських на канадськи . Якщо МРІ бастує, хтось нещодавно робив це ?
-
Чомусь мені здається, я думаю що я собі щось накрутив. Що тут в тварин (собак, котів) більший і якісніший сервіс чим в людей. Час на прийом 2-4 години, операція вже завтра, аналізи будьласка в цю хвилину все доступно, після діагнозу або після операції ще довго будуть телефонувати і запитувати як справи.
-
Повторно подавати не треба. Чекайте. Якщо до 27 жовтня не буде (10 бізнес днів після виплати 13 жовтня), то тоді телефонуйте до податкової Канади.
22 Jan 2023, 08:02
Post 91655 of 221294
31 minutes ago