Українська Манітоба
-
Пліз, додайтей #перевезення #delivery #moving
-
Скажіть будь ласка яка вартість взагалі куба води та кіловата електроенергії?
-
Вже👍 дякуємо 😊
-
Щодо прискорення апойменту в #банк для відкриття рахунку. Мені порадили зробити так: робите апомент у велике відділення вже на коли буде. Потім йдете туди особисто навіть того ж дня. Показуєте що є апоймент та просите пришвидчити. Я так зробила і мені дали чергу через кілька днів замість тієї що в мене буда через місяць. Але потім не забудьте відмінити вашу першу чергу, бо людям теж потрібно.
-
А я продовжую рубрику знахідок горшочків, гудвіл
-
Ооо корисно, дякую 👍 спробуємо
-
Чавунні кастрюльки? Важкі такі
-
Я не знаю що це таке
-
Cast iron?
-
Тут шукають раз на декілька місяців такі 🌚😅
-
А який розмір ноги для сейф бутсов? Я глянув дома, були бушні
-
Це не чугунні, звичайні керамічні;)
-
Також розмістив тут m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2644479172382586/?mibextid=Nif5oz
-
Можна йому ваш контакт відправити?
-
Він в черзі (вони ж не швидко відповідають)
-
Він резидент Манітоби? Якщо так, то хай подається на допомогу EIA, поки шукає роботу. Також, я б рекомендував не чекати, поки хтось знайде роботу, а шукати самому. Навіть якщо погана англійська. В бібліотеці є безкоштовний інтернет та доступ до комп'ютерів.
-
Consulate General of Ukraine Edmonton Шановні громадяни, У мережі все частіше з'являються повідомлення різноманітних груп та окремих громадян із пропозиціями допомоги у записі до дипломатичних установ у Канаді. З огляду на це, мусимо поінформувати про те, що Генеральне консульство України в Едмонтоні не співпрацює із будь якими особами, компаніями чи групами у соціальних мережах у питаннях запису в електронну чергу на отримання консульських послуг. Генеральне консульство не адмініструє та не модерує онлайн-чергу, ця черга формується централізовано, на серверах МЗС України, запис до неї проводиться без участі консульських установ та є безоплатним. Подібні повідомлення, зокрема пропозиції запису за грошові винагороди, містять ознаки шахрайства.
-
Скажіть тій людині піти на Фейсбук, бо питають про розмір safety boots m.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2644479172382586/?mibextid=Nif5oz
-
Щоб знати на що саме варто звертати увагу Google "Year Maker Model Common Problems" Сейфті сертіфікат (інспекція) коштує біля 200 долярів. Але щоб отримати станеться усунути ВСІ недоліки що знайдуться при інспекції. А це може коштувати безлічі $$$$$$$
-
Ви такі чудові 😭
22 Jan 2023, 08:02
Post 93196 of 224866
about a minute ago