Українська Манітоба
-
Певні несправності можуть з'явитися через місяць після сейфті. Тому маловирогідна історія.
-
Є звичайно магістри сантехніки які захистили дипломи на тему встановлення унітазу та прочищення гівна, коли той заб'ється.
-
Ну то скажіть знайомим, що вони граються з вогнем. МРІ таку фігню не толерує, виплати не буде, якщо виявиться, що авто має вади, які мали бути помічені під час інспекції. Я вже не кажу, як люди свідомо можуть їздити на авто, яке не прийшло сейфті. Це бомба уповільненої дії
-
Для мене це все одне й те ж саме. Розбиратися хто з вас хто зовсім не цікаво. Подивіться американські фільми там дуже часто відношення до роботяг відповідне.
-
Я б записався в таку організацію💪😆
-
все зрозуміло. тоді це не спецаліст, такі тільки ями копають для того щоб там прокласти ці електромережі, приносять і виносять сміття.
-
Чи можна перенести його на Fongo?
-
Якщо повернеться таке явище як Ukrainian gangs у Вінніпезі, які були у 40х роках, то тут точно буде і поліція
-
Порадьте мені як зберегти свій канадський номер активним за межами роумінгу і нк платити сто тисяч денег
-
Робота в стилі є руки та ноги + начальник= взяв викрутки і все зробив.
-
ну якщо б хтось не заробляв на цьому, всі деректори б плавали в ньому.
-
В Едмонтоні до цих пір є українські (of Ukrainian decent) кримінальні групи. Займаються в основному шахрайством на страхуванні та бенефітами та наркотки.
-
Але краще не заробляти прочищенням гівна
-
Це вже ваші внутрішні ієрархічні історії, які мене не цікавлять.
-
і на кожній можна заробити достатньо грошей...якщо вимірювати в цьому
-
Кому цікаво, то ось джерело
-
я ось дивлюсь на офіс, виходять люди сідають в авто. а хто з них прибиральник чи деректор теж не дуже зрозуміло. тому давайте без цього. кожна професія потрібна
-
роботяга та спеціаліст це різні речі. тому давайте без цього. Режисер там не погано може придумати....тому це не показник.
-
Чи може хтось порадити юриста в Вінніпезі? Потрібна консультація по майну в Україні.
-
Ви шукаєте, як зробити довіреність?
22 Jan 2023, 08:02
Post 94004 of 226283
about an hour ago