Українська Манітоба
-
Ага, бачу $707 в місяць. Якщо ренту або моргіджу немає то якось петляти можна
-
Ще трохи можна натягнути як що зробити RRSP...
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
@rom_t хоче кікнути @Dianellaaaaaa з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@AlinaLisiana, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Вези
-
Доброго ранку. Малий трохи захворів. Підкажіть будь ласка чи можна десь купити хлогексидин або водний розчин марганцівки?
-
Хлоргексидин лише по prescription 🤷♀️ сама шукала.
-
@godblesser666, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий ранок! Це одна блогерка показувала, що в Канаді все ж таки можна купити хлоргексидин без рецепту. Сама я не шукала в магазині, бо не було потреби.
-
Так це з звичайний ізопропиловий спирт. Я його купляв у Safeway без рецепту. (Потрібно було плату телефону відмити 🙂)
-
Я просто уже декілька разів бачила, що люди шукають хлоргексадин. Думаю, може і мені треба 🤣
-
Не знаю.
-
А до чого він? Хіба не для обробки відкритих ран?
-
Я бачу, що там лише 4% та ще щось входить у состав. Може тоді горло полоскати хз 🙂
-
Типу мікроби вбиває? А який тоді його звʼязок з застудою дитини?
-
ясно, дякую. Я вчора купила собі кавовий лікер, там 25%, буду ним горло полоскати, більш помічне 🤣
-
Доброго ранку всім. Таке питання: де у Вінніпегу можна проконсультуватися щодо ведення придприємницької діяльності (дозволи, ліцензії, додаткові рахунки в банку та т.і)? Заздалегідь дуже дякую!
-
Міф серед геїв, що помазаний хлоргексидином інструмент захистить від ВІЛ після анального статевого акту.
22 Jan 2023, 08:02
5 minutes ago