Українська Манітоба
-
Через Міст
-
ca.meest.com/uk/services/service/delivery-to-ukraine
-
🌊 ДО МОРЯ ЗАЛИШИЛОСЯ 7 ДНІВ! 🌊 ⠀ ❗️Поспішіть! Гранична дата відправлення морських посилок до свят - 7 листопада!‼ Скористайтесь можливістю надіслати великі посилки з подарунками якраз на свята🫶🏻 ⠀ Проте, якщо ви не встигаєте підготувати подарунки для рідних, не переживайте! Ми маємо план "Б" - Авіа посилки ✈️ Граничний термін для них - 30 листопада. ⠀ Але пам'ятайте, що завчасна підготовка завжди вигідна! Тож не відкладайте це на останню хвилину! Детальніше тут 👉 ca.meest.com/uk ⠀ #meestcanada
-
Доброго вечора! підкажіть, будь-ласка, контакти україномовного співробітника RBC банку.
-
А у Вінніпезі є філія?
-
"За містом" має певну ціну: - школа - не завадить мати потужний snow/lawn mover +$$$$ - extra comuting time - порахуйте витрати на чистку septic tank - майте на увазі, що кілька днів на рік взимку ви не зможете дістатися до роботи, бо негода ;( а це теж недоотрииані грощі до бюджету - на позитиві - як що ділянка досить велика, то оленя можна палювати прямо із вікна спальні 😉 - але вашого песика/котика може з'їсти койот/лисиця/вовк 😢 Pros and cons
-
Брокер допоможе знайти кращі відсотки. На момент полачи оферу на хату варто знати, який саме банк буде давати моргіч Сума також може відрізнятися залежно від банка, скажимо RBC vs Capital ONE, etc при певних умовах
-
Це вже зовсім country. Не все так погано 15-20 хвилин від міста.
-
Вітаємо, Aleksey! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
@lafresita11, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Волонтерство у любій community organization
-
Так я готовий. А в якій з них багато балакають на різні теми? І бажано ж безвідповідально...бо я часто застосовую антоніми.😁
-
Чи будуть ще в магазинах поновляти запас зимового взуття? Чи це, що залишилося допродують до початку весняного сезону?
-
Як хто хоче новий iPhone, фінансова компанія Weathsimple має акцію. Розмістіть на депозитному або інвестиційному рахунках $100,000 - отримаєте новенький iPhone15. Якщо є сума буде $200,000 - отримаєте новий iPhone 15 Pro.
-
I m ready to give rides to any place for very very low fare $1.5 per kilometre Text me 204-330-6168 Я готовий підвезти вас у будь-яке місце за дуже низькою ціною 1,5 долара за кілометр Напиши мені 204-330-6168
-
…, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
У вас є свій бізнес? Такі оголошення без імені, назви бізнесу досить насторожують
-
Дякую. Блокуємо
-
Ця людина настирливо написує в особисті (мені і двом моїм знайомим з цього чату), каже, що шукає дівчину і пропонує приїхати вночі бог знає куди на якусь вечірку, де йому самотньо
-
Адреса вечірки?
22 Jan 2023, 08:02
Post 96196 of 226282
23 minutes ago