Українська Манітоба
-
Де можна купити нормальний термометр , а то мій показує 35.6 а я відчуваю що температура є. Взагалі ртутні тут є чи ні ?
-
2 роки надає ,близько 2 місяців тому відкривав рахунок
-
Напишіть в приват, звʼяжу вас з людиною
-
Каже що є
-
Та типу пару днів я був хворий трохи , вже ніби виздоровів , прийшов сьогодні зранку після нічної ,поспав , встав і щось дальше "завернуло" горло першить ,кашель . Ліки є , малинка лимончик , 2 порошка на воду і завтра до стоматолога . Hopefully
-
Та зробить тест на корону , просто щоб полегшало
-
Нема за що. Не хворійте там , більше води , часнику ковтните , якщо зі шлунком все ок 🙌
-
Дякую , а то хтось мені казав що тут ртутні не продають, а я і навіть не перевіряв 😊 👍
-
пишуть в Україні - з 1 січня 2024 теж забанені ртутні
-
значить галієвий, стало цікаво про ртутні, з 2011 року забанені: www.theglobeandmail.com/life/health-and-fitness/ban-spells-the-end-of-the-mercury-glass-thermometer/article572480/
-
Перший пише галіум
-
це не ртутні, на скріншоті перший схожий на галієвий, другий не знаю але написано "mercury-free"
-
Короче придбав в костко 2 термокружки , і коробку викинув від них , писало що будете тримати 8 гол тепло , а воно тримає 2 год , хочу зробити рефаунд чи приймуть без коробки ?
-
Тут де писали у чаті , що хоч варення надкусане у банки приймуть
-
Тому я ртутний везла з України))) @Lowalowa22 , я читала, що спиртові тут є ніби, це якщо Ви електронним не довіряєте.
-
Бо їх треба тримати дві хвилини а не так як в інструкції. А щє якщо батарейки сідають то вони глючать
-
Я бачила в шоперсі А, люди вище кажуть що це не ртутний
-
Доброго вечора, чи може хтось поділитись контактами україномовного іміграційного консультанта ?
-
а ось типу безконтактні, які наводять на лоб, це повний лохотрончік
-
електронні треба тримати просто довше, ніж вказано в інструкції особисто я просто вимикаю і вмикаю, не витягуючи, і чекаю ще хвилин 7-8
22 Jan 2023, 08:02
96452/233522
2 minutes ago