Українська Манітоба
-
А по Манітобі цікаво що?
-
Статистика побудови нового житла в Канаді www.statista.com/statistics/198040/total-number-of-canadian-housing-starts-since-1995/
-
Це по бажанню чи як в який час? Які класи?
-
Пришліть посилання хоч на декілька, цікаво як виглядають?
-
Ловив) за пару тижнів зловив 1 слот. Але ж нас 4ро
-
ну я ж раніше давав статистику. Зараз пошукаю
-
Постійно
-
Доречі там якісь зміни з бронюванням в черзі, я так розумію щоб відсіяти «ділків»:
-
А як піймали чергу
-
Ага. Тепло. Не знаю, але мене зима не напружує тут. Особливо, як сонце. Хоч і без спілкування важко для екстравертів. Ні тобі шашликів , ні кафе потанцювати з музикою гучною, трохи не вистачає літніх південних терас
-
Харківська це трохи більше Харків потужне місто Це щось як Альберта більше
-
Я би з херсонської рівняв Вінницькому Миколаївською
-
Ну з іншого боку населення Канади як і України тож може це і коректно Як подивитись
-
Він порівняв Україну та Канаду але забув про площу )) в манітобі живе меньше людей ніж в харківській області ))
-
Ну, скажемо так, підхід не зовсім статистично правильний. Треба або кількість одиниць помешкань, або квадратні метри порівнювати.
-
Може Онтаріо теж будують хорошими темпами, але тут точна не так На жаль … але для кого будувати, як багато переїдають після пр тому важко планувати Але з іншого боку головне щоб воно продавалося
-
Це не коректно порівнювати, або навпаки в Україні значить будували більше. Україна за площею менше манітоби.
-
Я б порівняв Харків з Торонто, в Київ з Ванкувером, якось так
-
Доброго дня всім Хтось підкаже, чи комусь приходили подібні повідомлення на емейл? Це скам? Дякую
-
Ще не забувайте Квебек , щось Львівщину нагадує))))
22 Jan 2023, 08:02
Post 98530 of 225082
5 minutes ago