Українська Манітоба
-
Eric не переживайте, ще буде за Кітай, може не так часто як за безхатьків, але буде;)
-
Цей "парадокс" описаний терміном авторитарна особистість
-
Але , яка несподіваність , стаття китайської мовою у Вікіпедії не доступна та не існує взагалі 😂😂😂
-
Дякую , тепер залишалися вивчити це китайською 😀 На випадок важливих перемовин 😅
-
Стаття українською прям підняла настрій ) «Соціологічні та психологічні дослідження після 2000 р. в Росії дозволили фахівцям Левада-Центру кваліфікувати велику масу сучасних росіян як 'homo postsoveticus' (пострадянська людина), що є типовим випадком авторитарної (або фашизоїдної) особистості»
-
Хахахахахахахахаахаз, це дуже сильно ) Ось я туди додав би ще Палестинських обіженок.
-
Приблизно так само і з руснявою ватою, ще до широкомасштабного вторгнення: путін ще бест, раісся встайот с калєн, в раіссі все розвивається і це краща країна! На питання «так а чого ви тоді у всратій Канаді сидите»?» або взагалі не було відповіді, або один раз (!) я таки отримала відповідь, і вона мене уразила в серденько 😂 «я просто тут в Канаді перечікую, поки раісся остаточно встане с колєн, і тоді одразу повернуся!»
-
Atmosphere sportcheck
-
Саме так ))) нєзабвєнная маруся, аж ностальжі іноді, бо таке іпанько, більше таких нема))
-
Пригадую про кого то було 😂 Ще розмови зі скайп-групи у 2011-2014 роках.
-
Day 2: Ukraine by Desig, Rebuild Ukraine 2023 in Toronto. Другий день конференції присвячений технологіям, українським стартапам, ІТ, урядовим цифровим послугам
-
Головне щоб таки «переждуни» справно платили податки та сиділи тихенько в Канаді і не «проповідували» путін зе бест…а самий найкращій варіант туди до дому піднімати з калєн…
-
Дякую заздалегідь
-
Привіт .Підкажіть будь ласка,де можна здати тест на англійську платно.Та швидко))
-
Дякую!!!!!!
-
www.celpip.ca/search-test-results/?testType=CELPIP-G&testCountry=Canada&testRegion=Manitoba&testCity=Winnipeg&testRange=22-11-2023%20-%2030-11-2023 наче досить швидко - на п'ятницю є місця :)
-
Єбать шо
-
100%
-
Ти зараз серйозно чи це хіхіхаха?
-
Доброго дня. Здаємо в саблет 2 bedroom квариру 📍East Kildonan (365 Thames ave) 💵Ціна 1422 в місяць, всі комунальні включені. Заїхати можна 23 грудня, оплата з 1 січня. Поряд ходять автобуси #20, 11, 44, 45, 47. Садок і школа в 500 метрах.
22 Jan 2023, 08:02
99561/233525
2 minutes ago