Українська Манітоба
-
Ми спочатку подалися онлайн, прийшла відмова через нестачу документів.. щоб з'ясувати, чого саме їм не вистачає пішли в Сервіс Канада. Там відмовили через відсутність ворк перміту, сказали що стаді перміту недостатньо. Не знаєте часом, на що посилатися, щоб довести, що можемо отримати при наявності стаді перміту? Дякую.
-
Вітаємо, Matt Oliveir! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Я в процесі оформлення стаді перміту. Але поки все глухо. Спробую подзвонити до ircc ще. Якщо буде щось цікаве - напишу
-
Здається 2 кімнати в будинку для дівчат в хорошому і безпечному районі Unisity! Ціна оренди 650 + Hydro. Деталі в приват
-
Я думаю це більш оновлена озлоблена версія вийшла) яка завжди завжди знає кого в Україні ущемляють сьогодні
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, Є тут хтось у кого діти в Harrow primary School вчаться, підкажіть, будь ласка, які враження від школи?
-
Запитайте у цій групі t.me/WcykQisePV1jNTZh Там вам більше допоможуть.
-
Всі школи Вінніпегу добрі
-
Посилання на російські групи тут недопустимі.
-
Ця група російська? Вибачте, я не знала.
-
Підкажіть, будь ласка, Ви стаді перміт вже мали і продовжуєте його, чи перший раз оформляється? В мене в сина 18 років тільки ворк перміт, зараз стаді не можемо оформити, запитають листи підтвердження вступу до вишу, але він не поступав ще.
-
Доброго дня. Може хтось підкаже, чи є вакансії на зерновій фермі?
-
Ні, в нього візитор, почались на study. Лист є від школи
-
Зараз точно немає, взимку усі зернові фермери не мають ніяких робіт, більшість їде до Мексики на 2-3 місяці до весни
-
Донька вчилась в Harrow в 5-6 класі кілька років тому. Дуже спокійна та приємна elementary school. Дуже добре відношення до іммігрантів. Вони навіть на заборі вивішують флаги з усіх країн з яких вниз є чи були учні ( флаги роблять самі діти).
-
Привіт, відправляв поштою місяць назад документи на повернення налогів та клімат, чи хтось має константи щоб дізнатись чи все ок, дякую
-
без листа про зарахування до навчального закладу, стаді перміт не дають. Та і сенсу в цьому нема
-
Там розгляд до 14 тижнів. Зараз ви нічого не дізнаєтесь.
-
Підкажіть будь ласка, я хочу обміняти українське водійське посвідчення,і забронювати апоінтмент в мпі. Але я бачу лише можливість апоінтменту для здачі тесту чи практики. Який мені вибрати,чи їхати без апоінтменту?
-
Дякую!
22 Jan 2023, 08:02
Post 99711 of 225098
13 minutes ago