Українська Манітоба
-
Якщо вони матом криють українською, або російською, всім до лампочки, як і потрібно
-
Стосується всіх, але тільки якщо вони говорять англійською або французською, або просто занадто голосно
-
не треба щоби то було неприємно для більшості, достатньо і однієї людини.
-
А якщо розуміють то вже порушення?
-
О, дайте контакт
-
В тебе українець затемняв, тому і не зупиняють (rassvet logic)
-
Я без номерів їзжу
-
Логіка абсолютно солідна, тому що якщо в країні більшість не розмовляє вашою мовою, то ніхто і не зрозуміє, матюкаєтесь ви чи що кажете. Банально голосно розмовляєте, а про що то вже невідомо
-
Ви собі лобове заклеїли і фари також?
-
в мене тінтед і ніхто навіть не зупиняв
-
Штрафують за тінтед вікна на машині
-
Я вам вказав, що ваша логіка про не англійську і французьку мову не правильна, а приїде чи не приїде поліція то вже таке
-
а чим же вони по вашому займаються?
-
Почалось 🍿😎
-
Ахахахаха, приколіст. Поліція навіть на напад і на кражу речей розводить руками. І якщо матюкати українською водія автобуса, але спокійно, він просто промовчить, бо банально незрозуміє
-
В Вінніпезі це цілком ймовірно :)
-
Ну якщо зірки зійдуться, що водій україномовний і поліціянт ще й під'їде україномовний, то все, хана дівчатам зі спермою на спідниці
-
Якби таке попало в наш магазин секонду, його би викинули зразу. 1450 баксів викинули би...😂
-
Уявіть, що так деякі українські діти говорять і в канадських школах. Інформація від вчителів з елементарі та мілд шкіл. До Канади приїхало 200 тис людей. Є виховані, є невиховані. Уявіть, що приїхало ціле місто, в якому були різні прошарки населення
-
Це вірно! Але уявіть мій стан, коли вчитель мого сина( 1го класу) місяць після навчання в школі, дала мені зауваження.Мій син говорить погані слова на англійській мові( слово "лайно").😳Мені було так не зручно, бо у нас ніхто не говорить таких слів( тим паче на англійській).... Але ми обговорили це з ним в дома, наче все гаразд.😐
22 Jan 2023, 08:02
31 minutes ago