Українська Манітоба
-
Ну а … прецеденти були ? . Хочу зрозуміти чи варто тим морочитись. Боюсь шо просто витрачу гроші на камеру , час і тд .. а в поліції будуть «приорітетніші справи».
-
Ви праві
-
чесно кажучи мене теж це цікаво, бо в нас у домі теж з'явився такий кадр. У мого сусіда, канадійця, вкрав ноутбук. В мене вскрив пакунок з Амазона, побачив що там шкарпетки і залишив. Але з приводу ноутбука був рапорт в поліцію. Як побачу сусіда спитаю що і як..
-
Якість була буфетна. Там навіть по неділях був all you can eat. Але вид був захоплюючий
-
А якшо ups/purolator?
-
Я посилки з Амазон замовляю щоб доставили на пункт пошти в Шопперс. Але не всі речі туди доставляють. Деодоранти, фарби для волосся — пише шо вибухонебезпечні і в Шоперс не доставляють. Замовила комп mini pc — теж в Шоперс не можна. Чекала посильного вдома. Але він мені його віддав лише коли я назвала йому код! Мабуть так роблять з дорогими посилками
-
Ні . Рандомно . принаймні я не побачив якоїсь системи в віддачі посилок. Таке враження шо все залежить від настрою курʼєра . Хоче - під двері кине, хоче в пункт видачі відвезе . Хоче на склад . ( це я про пулоратор) В амазоні хоча б надія є шо продавець відщкодує
-
Зрозуміло. Якраз це я і хотів дізнатись
-
Все так Але я мабуть не піду
-
Моя порада зовсім не те, що Ви шукаєте, але як на мене досить цікавий захід, як раз зараз проходить німецька ярмарка в холі Fort Garry Place: www.gccmb.ca/christmas-market