Українська Манітоба
-
Якщо ви любите перчені напої, то кламато то амброзія.
-
Залежить від готеля, в деяких треба резервувати столік, в деяких ні, прийшов сів-поїв:)
-
Замовляєте? Я кажу за той кламато, що в Волмарті купується.
-
Сам клемато не є перченим, то переважно табаско соус додають або спецій багато, тоді та 🔥, я завжди замовляю no spicy.
-
Той що в волмарті, треба дивитись етікетку, вони є різні, є спайсі, є не спайсі, можно ще взяти low sodium, буде майже не соленим, там до кольору до вибору;)
-
Цей буде не перчений, більш лагідний присмак.
-
Цей точно буде перчений 🔥 Extra spicy 🥵 🌶️
-
Не треба, нічого доплачувати, але чайовим офіціанти будуть раді 🤗 Вам треба в нашу групу про поїздки та мандрівки:)
-
-
Victoria додай будь ласка до чату про поїздки🤗
-
Чи може людина самостійно подати на виплати EI по безробіттю, якщо вона є платником цього податку, і роботодавець не визиває на роботу і відповідно не виплачує ЗП, бо фірма напряму залежить від роботи Canada Post? Чи потрібні якісь документи саме від роботодавця на подачу EI?
-
Роботодавець повинен офіційно визнати ці lay off Якщо це було б сезонна це було б простіше, а тут щоб податися треба причину офіційну
-
Я співчуваю Мені здається Ви зможете податися все одно Пошукайте як зв'язатися про EI Я бачив там і подзвонити и написати можна Нажаль не можу швидко знайти Але я впевнений не важко контакти знайти і спитати як бути