Українська Манітоба
-
Я вам кажу , я займався закупівлею продуктів для моряків ,раніше наша компанія виділяла на людину в день десь 9 баксів . Прийшов індійський менеджмент порізали до 5.5 . Я їм листа писав ,що вони хворі на голову ,що за такий бюджет не купиш продуктів на 20 людей на місяць в Європі . Але отримував відповідь,що інші ж топ офіцера можуть . Вони просто вважають ,що якщо є хліб і святі води Гангу ,то це вже лакшері . Я вже мовчу про якість їх освіти в морській сфері ,то є відомий університет - ютуб ,де вони черпали знання ,як робити passage plan 😂 Це реальні випадки - у мене історії на пару книг вистачить .
-
Так, показували тільки водійські права
-
Та не перебільшуйте Програми допустим в тій ж манітобі не такі складні (можливо більшість українців тут як біженці і до Канади не планували імміграцію, тому їм з тим важче) Але щоб з мільярдної Індії не найшлось кілька мільйонів, які підходять під канадські міграційні програми -це не реально Ну і звичайно про скам і тд теж найбільше чути від них, але це тому, що їх і найбільше
-
ото і мені за англ так казали, що є сспеціальне місце, де ти здасиш на потрібну оцінку))) Я дивувався раніше, а тепер вже ввссе зрозуміло і так. Вони всюди є)))домовляються один з одним. а ми тільки обісрати один одного можемо...так скалалось, як мені здаєтьяс
-
Мені іноді здається, що все що вони роблять, то все через скам або брехню. Пару тижнів назад індуска отримала громадянство. То компанія купила торт - привітати її. І колеги почали питати її як іспит і т д. Вона сказала, що дуже готувалася, читала спеціальну книжку, але коли спитали її як жарт, скільки в Канаді провінцій та територій, хто був премʼєр перед Трюдо вона нічого не відповіла.
-
Привіт всім. Мене звати Майкл і я працюю у Wow mobile boutique в Поло парку. До кінця цього року ми маємо класні знижки на телефони! Поспішайте оновити свій пристрій за гарною ціною та отримати багато подарунків! Веселих свят.
-
В мене меджер індус, я раніше дивувався, чого він як у школі, тупо постійно над головою стоїть і розповідає шо робити, потім побачив як інші індуси працюють і зрозумів 😂 Хоча є гарні спеціалісти в команді, над якими не треба стояти. Просто кажеш, копай туди і він/вона робить)
-
Щось амерекоси злі стали після 9/11. Навіщо так кордони захищати, коли там кожний шиз може піти у школу та зробити теракт😿
-
Ну з канадської сторони майже в 2 рази більше терористів лізе, ніж з мексиканської. З 2022 з Канади до США було затримано 1161 людина зі списку терористів, а за цей час з Мексики тільки 569. Тому не дивно що вони намагаються це контролювати. youtu.be/G1T851sg9zI?si=YuojN9aP_SZucGES