Українська Манітоба
-
Скажите что делать? Если в многоэтажном доме случился пожар, и лендлорд просит переехать до выяснения обстоятельств. А если вам не куда идти обратится в красный крест.
-
Адмін?
-
Мій паспорт вже у Торонто і у листуванні консульство пише, що тільки особисто можна забрати або якщо консул буде і Вінніпезі на прийомі громадян - може привезти. Але коли то буде - невідомо ((
-
Я замовила курʼєра DHL тому що паспорт був готовий ще 21.09 … за тиждень доставили, але не обійшлось без гнівних і недружніх мейлів! Додзвонитись до них нереально
-
Дуже дякую за відповідь 🙏🏻 Ви довго чекали доставки з України в Торонто?
-
Дякую, а якщо немає цього страхування
-
Я сама питала їх за це. Сказали отримувати тільки особисто. А потім мені траплялися на очі повідомлення про те, що комусь приходять паспорти на пошту
-
Не можу зрозуміти чому деякі люди отримують паспорти поштою на домашню адресу, а деяким доводиться їхати в Торонто🤷
-
Я два роки тому оформлювала паспорти для дітей у Торонто офісі, та отримувала паспорти по пошті через приблизно 3 місяці
-
Торонто
-
Може і так, але дату назначили саме у Торонто - тому летіли вже кудись. Але якщо одні консули відсилають поштою, а інші - ні - то означає, що прямої заборони НЕ відсилати людям паспорти немає…. Таке враження, наче на зло і спеціально так роблять
-
І я не можу цього зрозуміти (( тому і питаю - може є якийсь чудо-аргумент умент для працівників консульства ….бррр - люті на них не вистачає
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Так зараз є люди, які отримують поштою, а інші змушені забирати особисто