Українська Манітоба
-
Стерненко кидає звіти в його соц мережі, скільки і яка бригада отримала в нього, десь там бачив було скільки задонатили, скільки дрони коштують , скільки лишилось і куди віддав залишок У вас є якісь факти чи навіть чутки, про його волонтерську діяльність чи біографію чи один випадок з псевдоволонтерами розірвав ваше уявлення про світ?
-
До чоловіка привозять із «Ескадрону» І це від штабу їх все йде, вони забезпечують Пощастило, мабуть 🤷♀️
-
Вітаємо, T. J.! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ми шось побачим ? Астрономи тут ?
-
Я радий за вас, але МРІ калькулятор часом може видати цифру в 200+, навіть із 30% дісконтом Він такий не передбачливий 🤪
-
Якщо небо буде чистим то побачите, навіть в місті, десь подалі від ліхтарів 5-10хв постояти щоб привикнули очі і буде видно але він найінтенсивніший в середині ночі, так що в ввечері не так вже й багато
-
У вас проблема що зарплата чеками, а в мене інша - як сказати роботодавцю, що я хочу отримувати кусочок зарплати в іншому банку (якщо твій роботодавець - банк 😂)
-
Хто розуміється на магазинах секонд хенд? Я хочу купити в секонді ковзани, може книжки але боюсь клопів нанести в хату. Це такі речи що їх не вийде попрати. Взуття та книжки в секондах проходять якусь обробку від клопів?
-
Це проблема, що потребує інноваційного рішення. Скажіть, наприклад, що вас розшукує Інтерпол, навряд чи вони будуть проти після цього
-
Лілія, а можна вас дещо запитати в особисті? 🙏🏼 не хочу порушувати кордони, але і публічно писати не хочу теж)
-
Я не знаю, яка політика неконкуренції в банках, але якщо вона є, повідомлення про Інтерпол буде сприйняте більш позитивно)
-
Нініні, я люблю свій CIBC, ви що 🙃
-
Взяти парт тайм в RBC
-
За останні 10 років ціни на одяг та взуття в Канаді підвищились на 10% Джерело: Canadian Economic Tracker 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Зміна цін на продукти харчування, які продаються у магазинах. Період 2013-2023. За останній десяток років ціни виросли на 38% 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Зміна споживчих цін в Канаді за останні 10 років. Як бачимо, ціни підвищились на понад 30%. Джерело: Canadian Economic Tracker 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Пишіть 🙂
-
За останні 10 років ціни на алкогольні напої в Канаді виросли на 20%. Джерело: Canadian Economic Tracker 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Зміна цін на медичні послуги та ліки за останні 10 років у Канаді. З 2013 по 2023 роки ціни виросли на 20% Джерело: Canadian Economic Tracker 🇨🇦🇺🇦@UkrainianCanada
-
Median annual income in Canada from 2000 to 2020(in Canadian dollars)
22 Jan 2023, 08:02
Post 103521 of 226282
23 minutes ago