Українська Манітоба
-
Колись питав у менеджера , якщо цінник помилково поставити на 0 - чи г будемо продати за 0$. Каже ні . Типу нема такого закону в Канаді , якщо помилка системи і не правильно відображений цінник , то магазин зробе знижку , як вибачення . Але не буде обовʼязку продати не по ціні , яка у системі , і була помилково відображена на прилавку .
-
Oxys brewing company, Low Life Barrel House , Trans Canada Brewing Co., Sookram's Brewing Company , Good Neighbour Brewing Company . , Kilter brewing co. Усі продають ,як на розлив так і на лікермарти постачають. Я взагалі нікуди дальше стелажу з манітобским пивом в лікермарті не заходжу 😁. В будь якій пивоварні раджу "починати знайомство" з звичайного світлого лагера. Купуючи в лікермарті не нехтуйте різними кольоровими баночками , шо розмальовані як дитяча газіровка - часто там не погане пиво )
-
Менi компанiя все через xpedia бере
-
То один з тих законів про який всі чули , але ніхто в дії не бачив 😄.
-
Можна навіть без сильних знань мови. Я в Ріал Канадіан Суперстор просто фоткаю цінники акційного і на касі самообслуговування було що сир на касі став на 2 долари вище то просто кликала помічника показувала фото цінника і як компьютер пробив то вона порівняла коди з товаром і провела знижку в чеку там же одразу на ці 2кади.
-
Я купляв в Фрешко цукерки бджілка на Хеловін , за 1 кг було шось 13.99 на стікері чи шо , а на касі 18.99 ,перевіривши в машині чек ,виявив помилку ,вернувся в магаз ,звернувся до касира ,касир підійшов зі мною до стелажу звірив з чеком ,вибачився і дав цей 1 кг цукерок безкоштовно .
-
Юпі?😁
-
Вам нових авто?
-
На regent Chevrolet звати Олексій(Alex). Не дуже розмовляє українською але старається. +1 (204) 698-8015
-
Продам наутбук Hp 15, 450$ AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5-5500 MHz RAM 512 GB PCIe NVMe M.2 SSD Windows 11 Home 15.6-inch diagonal, FHD (1920 x 1080), IPS, micro-edge, anti-glare, 250 nits, 45% NTSC AMD Radeon Graphics