Українська Манітоба
-
Додам: Після 10 пропусків (які не є обгрунтованими) вчитель має повне право не зарахувати кредит (клас)
-
Теж не розумію коли таке говорять. Після роботи можна піти спокійно на районі прогулятись чи у парку.
-
Вираз «дом - робота - дом» завжди мене в тупік ставив. А як може бути інакше? «Дом - масажний салон - робота - нічний клуб - дом» чи як? У мене і в Україні життя було «на роботу - з роботи», і тут. Розваги лише по вихідних, і зазвичай мої розваги - це смачно пожерти, вжити алкоголю, ну може десь потанцювати зависнути, ото ц все 😂 Опишіть мені хтось, будь ласка, життя НЕ дом-робота-дом, бо я не розумію ))
-
Так, якщо більше 2 тижнів - тоді повідомляємо родину що дитина може не отримати кредит
-
Порадьте їм personal finance клас :)
-
Ну може люди звикли щодня в ресторані вечеряти, а щовихідних пити філіжанку кави у Парижі та кататись на гондолах у Венеції. Комусь так подобається. Комусь досить виїхати на рибалку чи в парк. Пріоритети. У мене є деякі колеги по роботі, які ніколи не готують вдома: або ресторан або takeout. І це відбувається багато років. Заробляють $200-250К, а в боргах через lifestyle.
-
А, це логічно
-
Ваша чи всі? 🤯