Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 245.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Robin Hood в суперсторі брав, норм на піццу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Ніхто не сказав що це нічого страшного! Уважнл читайте
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Доречі я вже не пам’ятаю чого охорону поставили в лікьор маркет і тепер нас всіх перевіряють…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    І ми не лікарі, ми не можемо в той конкретний момент визначити, чи не загрожує цей поштовх у той момент життя дружини та дитини. Я якщо чесно перебуваю у тихому шоці. Толкнули вагітну дружину ну і нічого страшного.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Йдіть бийте морди тоді, розкажете про досвід.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Я коли робила в суперсторі, бачила пару суб’єктів які крали, викликала охрану бо нам не можно було наближатися до тих суб’єктів…були і бійкі пару разів то вже менеджмент викликав поліцію, вона як раз за кутом від нашого суперстору то все було оперативно!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Поверне вам дитину? Дружину? І ще самі сядете
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Те що ви завалите наркомана чим вирішить?
    1 Reply Last reply
    0
  • t630130503T Offline
    t630130503T Offline
    Dima Nevidim
    wrote on last edited by
    Юля покинула чат 😂😂😂😂👍
    1 Reply Last reply
    0
  • t740334729T Offline
    t740334729T Offline
    Bp
    wrote on last edited by
    Antimo Caputo Chef's "00" Flour 1 Kilo (2.2 lb) a.co/d/95EjUJb
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Супер ,а то скоро ще люди тут будуть відкривати УПЦ МЦ.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    Якщо чесно, то з самозахистом для жінок тут повний бардак. Була в Торонто ситуація у дружини. Якийсь покидьок, на вигляд не як наркоман або безхатько - спочатку з нічого обматерив, а потім коли вона просто пройшла - кинув у голову стакан повний льоду і втік. Вона його зі спини зфоткала. Дружина подзвонила, я був неподалік, і поїхав напереріз йому. Побачив як він сідає в автобус, запригнув попросив водія нікуди не їхати, типу буду викликати поліцію. Я сказав тому чоловіку, що він кинув в дружину, він спробував втікти яерез середні двері, але вони не відкрились, і він спробував через мене пробігти. Я його схопив, заламав, вивів з автобусу. Як раз дружина під'їхала(ми були на байках, я вмикнув локацію у тг). Перепитав чи це він, він її побачив, знову шось буркав, але вже не активно. Потім я його відпустив, і він тут же почав тікати. Прям через дорогу, його майже збили. Я побіг за ним, коли почав наздоганяти, він знову на дорогу вискочив, зупинив потік, і тупо пригнув на капот авто перед ним. Потім пригнув на мене. Вже люди всі дивились і на дорозі, і на тротуарі. Він штовхнув, я його, потім схопив його за шкирки, він так типу на коліна впав ніби то я його вбиваю, а потім почав вириватись, футболка навпіл розірвалась і він побіг. Я подумав що вже перебор, бо навколо ніхто контексту не знає, і більше не біг. Визвали копів, вони не хотіли репорт навіть писати, кажуть дружині ну ви начебто не поранені, а це ж торонто, все може трапитись, та ще й не знаємо як він виглядає і блабла. А я кажу знаємо(дружина сфоткала коли я його виводив з автобусу). Показав фотку, вони кажуть ой, та він же може на вас репорт написати. Я кажу мені байдуже, нехай пише якщо хоче. Короче ми подали репорт, вказали точну дату і локацію, де було як мінімум 2-3 камери де він зі всієї дурі кинув у голову, вислали їм фотографії, декілька разів дзвонили - ні чо го. І я знаю, що зі своєї сторони з точки зору закону я не правильно робив, але коли якийсь придурок таке робить з дружиною - байдуже. А ще "кайф" від того, як ніхто ні на що не реагує. Ні коли він кинув у дружину, всі бачили і мовчки очами кліпали, ні коли я бігав за ним, і він стрибав на авто. І коли нарк у метро там же у Торонто встав, і смачно і навмисно плюнув в жінку - теж ніхто не відреагував, жінка тільки спробувала закритись, бо думаю злякалась що ще вдарить, бо він тупо встав в сантиметрах 20 від неї і стояв. Я через весь вагон дійшов до нбого поки всі глазами кліпали, встав так само близько перед ним і сказав валити звідски як можна швидше і він вийшов а всі такі ой дякую тобі. Ну шо це таке. Це вже занадто толерантно і небезпечно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Всліпу
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Ціна питання занадто велика, щоб давати волю емоціям
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Klm
    wrote on last edited by
    Дорогі українці, я просто в шоці з ваших робінгудів і бетменів, прокинтесь і сприйміть світ таким як він є, під вас ніхто нічого змінювати не буде. Я просто не розумію коли ви їхади сюди, ви їхали в сліпу, чи там доляри на деревах ???
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Притому, що наводити порядок - то є юриспруденція поліції А не пересічних громадян
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gemini🌙
    wrote on last edited by
    Важко стримати емоції, коли бачиш чи чуєш як твоїх близьких ображають чи отак чіпляють.. я б сама не стрималась скоріш за все Але потім емоції вляжуться, а наслідки розгрібати нефігові.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ярослав Ярослав
    wrote on last edited by
    Та причому тут геройство...
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    Таке геройство зазвичай закінчиться погано. Тюрма або могила. Кожен має робити свою справу. Бачиш небезпеку (безладдя) 1 подбай про власну безпеку; 2 викличи поліцію, пожежників, то що.... Й не грайтеся у суперменів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    wake up human
    wrote on last edited by
    У Торонто
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.