Українська Манітоба
-
Повинні. Щоб виплати на пенсію йшли. І якщо чоловіка арештують, щоб не пропала без грощей.
-
В Вегас цілий рік літають)
-
Так, або мати гарний пасивний дохід, бо якщо чоловік помре, то шо мені робити? Велика зпшка це не для того, щоб мені бусікі купляти, а для формування капіталу, забезпечення сімʼї базовими потребами та життя в комфорті, а не катання на автобусах Бусікі я і сама собі можу купити Можу і чоловіку купити якщо треба
-
та знаю чоловіка(діда), в якой свій літак і він на ньому гоняє тільки туда. І зараз там))) для тих хто туди літає - ім пофігу на сезон)
-
А жінки працювати повинні чи ні?
-
Хай стараються і заробляють більше!
-
А де ж набрати чоловіків із зарплатами понад 100К, якщо їх дуже мало на всю Канаду? Тільки 10% канадців (і чоловіків і жінок) заробляють понад 125 тис на рік. t.me/UkrainianCanada/2857
-
Жінка має працювати як мінімум для того щоб якщо чоловік сильно дохуя на себе бере, то йому можна дать підсрачнік і відправити у вільне плавання, а не терпіти його козлячу поведінку бо немає чим платити за оренду самій хєхє
-
Так вони хоча б заробляють 😂 з тих хто обстібав цього айтіщніка, хоч половину хтось заробляє? Думаю що більшість нє
-
Як зрозуміти коли в ваших словах сарказм, а коли ні?)
-
ну він вам підходить тільки по першому пункту.
-
Як як раз шукаю діда Але мені треба багатий, одинокий і з деменцією Я планую згенерувати пару фоток разом і наплести що я його внучка і успадкувати багатства
-
Йому просто потрібна жінка щоб він віддавав їй зарплату і вона розподіляла бюджет
-
Це сюда якшо шо
-
Ну, та оно заробляють, а толку, як не вміють керувати бюджетом. Можна заробляти і півмільйона, а сидіти в боргах по вуха. t.me/ManitobaLife/363922
-
Вас напевно А Николаенко надихає. tsn.ua/lady/news/obschestvo/u-vbranni-z-printom-gusyacha-lapka-mis-ukrayina-2001-oleksandra-nikolayenko-z-yavilasya-na-inavguraciyi-trampa-2748513.html
-
Хто плате той заказує музику😎
-
Я завжди сама серйозність💅🏽
-
Та дід огненний. Але його стебуть чели, які: «ооооо, а жінка має працювати тееееєж», піздець
-
Ще й інструмент робочій має💪🏽
22 Jan 2023, 08:02
224161/233489
less than a minute ago