Українська Манітоба
-
Друзі, адміни каналів не є проти реклами малих бізнесів, але додавайте #хештеги, щоб вас можна було знайти у чаті. #подорож #туризм #перевезення #стрижка #барбер #haircut #nails #ремонт Тощо... Будь ласка, публікуйте (спамте) свою рекламу не частіше 1-2 рази на місяць.
-
Я тут брав, вони в суботу до 12 працюють maps.app.goo.gl/sDG3ykngr6sLGKgT7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Їх наче десь мільйон Але там наче така схема дія, що наприклад чоловік має дружину і трьох неповнолітніх дітей і поступає в коледж/університет І його діти і дружина отримає відкритий ворк перміт як spouse За кризу житла і тд я знаю Але її треба вирішувати іншим способом, а не скорочувати мігрантів (тим більше студентів, які Канаді дуже вигідні) Вже якщо і скорочувати, то логічніше не студентів, а наприклад біженців, зараз не саме за українців, але до прикладу схожа програма як куает діє для громадян Ізраїлю/палестини і тд, хоча багато євреїв до того наприклад довгий час не жили в Ізраїлі, мають інші громадянства спокійних країн і тд Політичний притулок дуже часто роздають латиноамериканцям, і не лише з Венесуели чи Куби, а навіть з Аргентини/мексики Бразилії, тому як на мене хейт до іноземних студентів необґрунтований
-
Добрий вечір, шановні. Чи не допоможете розібратися. Хочу зняти котедж на пару трійку днів десь біля озера. Знайшов на кіджіджі варіант один. Але як можна зрозуміти чи то взагалі не розводняк, бо просять демедж депозит одразу, варіанти оплати кеш, етрансфер, чек. Що попросити в орендодавця для гарантії? Дякую.