Українська Канада
-
Без теорії і водіння?
-
Стаж якийсь потрібен щоб був. Не пам'ятаю скільки
-
Але якщо я захочу заїхати в Онтаріо на декілька днів то мене не пустять?
-
Вас навіть у США і Мексику пустять 😁 Їхати пустять, якщо на проживання теж пустять, але його треба буде міняти по місцю проживання. Якщо до 2х років - обміняють лишень на проміжні
-
Я питаю якщо обміняти українське посвідчення на канадське наприклад в Манітобі і поїхати в Онтаріо то мене туди пустять чи ні?
-
У вас українське посвідчення. Як ви думаєте вас в Польщу чи Іспанію пустять з ним?
-
Пустять, звичайно, якщо якщо бути резидентом Манітоби
-
Їздити ви можете не лишень по Канаді. Було-б трохи дивно якби на кордоні провінції потрібно було-б залишати авто і далі йти пішки
-
Короче можна обміняти без перездачі і їздити по всій Канаді
-
І обмін українських лишень нашої категорії B. З мотоциклами не знаю як. Професійні категорії не міняють
-
Тобто якщо через декілька років захочеш переїхати в Онтаріо то треба перездавати?
-
Я би ще до 8-о пункта додав: Якщо у вас немає можливості або бажання отримувати водійське посвідчення в Онтаріо, то рекомендую отримати Ontario Photo Card, яке ви будете використовувати у якості айді
-
Так але різні можуть бути ситуації. Наприклад знайшов роботу в іншій провінції
-
Ні, якщо є 2+ роки канадського експірієнс
-
Без стажу. Я мала права на руках яким один місяць
-
Дуже дякую за гарне і структуроване відео!
-
Тільки потрібно перекласти на англійську, якщо водійське старого зразку
-
Привіт,таке питання,подалися на PR та на федеральному рівні від офіцера прийшов запит на "military record". Мені 25,та в армії в Україні не відслужив по стану здоров'я,є офіційна довідка з воєнкомату,я її перекладу та відправлю. Мені цікаво,чи приходив цей запит усім чоловікам?
-
А яка программа?
-
PNP , здається.
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago