Українська Канада
-
Ви неправильну опцію обрали на самому старті. Не Guardian, а Parent треба обрати. Далі буде просто
-
Ruslan а що з телефоном робити вказувати закордонний?
-
Там є два варіанти: - Myself and/or dependant(s) -Guardian for a minor
-
Дивно. Ми говорили з оператором і він казав обирати “Guardian for a minor” так як я вже себе окремо подала.
-
Це ви дзвонили не на кризову а на той телефон що над формою. Там чомусь завжди говорять так і невірно. І після цих кроків (після розмови) переподати треба як Myself or Dependant і знову вводите свої дані і потім додаєте дітей. Система сама побачить що Ви вже були, помилки на вас не буде. {hb} ОСЬ ПОКРОВО: t.me/UkrainianCanadians/213971
-
де можна знайти волонтерів в аеропорту калгарі?
-
(1 + 1) @lena_barly, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Дякую! Будемо пробувати
-
Work Permit можно получить только в первом аэропорту? Или все же можно и в другом?
-
Ніякі адреси не потрібні, ви не там вибираєте щось не те. На офіційному сайті canada.ca список лікарень і їх імейли, просто пишите електронного листа на їх імейл де просити зробити апоінтмент на медогляд
-
Канада на шляху кардинальних змін в питаннях еміграції. Перші зміни відбудуться з 1 травня, наступний етап - вересень
-
Порадьте, будь-ласка: Я прибуваю в Канаду до кінця березня, але робочий контракт в глибинці Бр. Колумбії почнеться в травні.. Знайти роботу і житло на 1 місяць наприклад у Ванкувері це фантастика чи реальність? Дякую за будь-яке прояснення😊
-
Тимчасовий статус - це якраз всі українці по CUAET. І факт того що Канада кардинально змінює швидкими темпами політику еміграції нічого хорошого не несе
-
Якщо ви вже не території Канади то рахуйте що виграли джекпот
-
Доброго вечора, чи є хтось хто працює bakery або pastry cook?
-
Доброго вечора, почула те, що mpnp змінила пріоритети, це правда чи фейк?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо прилітаємо у Монреаль о 10годині ранку, то чи маємо змогу зранку отримати готель? Або видача готелів цілодобово там? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🏼
-
Добрый день ! Есть хорошее предложение по удаленной работе. Писать в личку 😊
-
Мені здається це не кретично для українців що за 3 роки зменшать з 6,5% до 5% количество ТР. Якщо я не помиляюсь плани на ПР ще не зменились? Я маю на увазі кількість людей кому планують його видати.
-
Дякую)
22 Jan 2023, 19:22
about 2 hours ago