Українська Канада
-
А потім, дякую, немає роботи, ви звільненні :( і привіт welfare!
-
Є якась інформація по консульствах у едмонтоні та Оттаві?
-
То більше для тих кому потрібно за щось жити прямо зараз
-
Все зайнято як було так і буде.
-
Вітаю! Підкажіть час коли можна слот на паспорт впіймати в Едмонтоні. Я вже з листопада намагаюся, і щось ніяк🥺
-
nova scotia
-
(10 + 7) Al Com, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 2) Al Com, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня.Якщо подаватися на новий паспорт , то старий заберуть?
-
так це ж чорний ведмідь, вони не дуже небезпечні, не гризли
-
Підходь погладити, не забудь про селфи 😁
-
100% подивіться хто охоронці в тому ж сквер ван. Всі однієї національності, хто скаже що не кумівство
-
тупо не чіпай його,і усе...
-
Він тебе лапками як обніме як зачіпає
-
Я фахівець з іпотеки у Вінніпезі, я можу допомогти і можу порадити ріелтора 204-998-8349
-
Ми шостий, то ж нам буде швидше😂
-
А як ви подали декларацію? Самостійно? Дату в’їзду яку вказали?
-
Підкажіть, будь ласка, живу зараз в США, працював рік в Канаді, я не заплатив налоги. Чи будет проблема з США? У Канаду не повернуся НІКОЛИ В ЖИТТІ 🙏🙏🙏
-
Це скоріше в адвоката треба питати, бо всюди є свої нюанси. Але це якось може відбитись на вашій міграційній історії. Бо посуті ви порушили закон в іншій країні
-
В штатах при іміграційному процесі має вилізти. Звичайно що є опція в штати не повернусь ніколи в житті, бо є ще Чехія Таїланд і інші балі, але простіше було б подати декларацію сплатити такси і не чекати сюрпризів від минулого
22 Jan 2023, 19:22
Post 107476 of 122732
2 minutes ago