Українська Канада
-
Ще би американського генерала в Київ , щоб перед ним відчитувались за кожен цент, як після Другої Світової канцлер Німеччини відчитувався за гроші на відбудову. Бо інакше толку з того буде мало ...
-
А могли б поставити умову: Гроші даємо , але переїжджаємо в Київ😁
-
Та не буде такого. Далі будуть красти і будуть try to bribe генерала
-
Там не йде мова про апліканта. Там написано be a family member of... child (regardless age)
-
You can apply to immigrate under this policy if you meet the following conditions то є якраз про апліканта
-
Я вам відповів в іншому чаті, дитина, яка не має 18 років, не може виступати зв'язком для family reunification.
-
Be a family member ☺️
-
Ну так там написано you must be a family member ... including their ... child. Короче питання таке, як я можу получити точно відповідь від IRCC,чи можливо це?
-
Як не про апліканта You, аплікант 👀
-
Люди думають, що краще трактують документ IRCC ніж самі офіцери IRCC 😁
-
Дякую мені відповіли у іншому чаті
-
Поправив
-
Я так розумію час такий же як і звичайна канадська програма. По ній теж біля 12 місяців очікування.
-
За даною програмою тільки подають аплікації, ще ніхто не отримав ПР. Час від 12+ місяців.
-
Привіт, чи є люди хто отримав документи через програму українську возз'єднання родини ? Чи отримав хтось ? Скільки чекаєте вже документы?
-
А якщо сім’я три особи або дві? То тоді як?
-
Менші виплати будуть.
-
Доброго дня, яким чином зараз можна зробити візу в Канаду?
-
На загальних засадах Все описано на canada.ca
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, перевізників з Торонто до Едмонтону. Потрібно перевезти і меблі, і речі, або лише речі (2-3 коробки). Все залежить від ціни! Можливо, хтось вже переїжджав і може поділитися досвідом. Дякую!
22 Jan 2023, 19:22
36 minutes ago