Українська Канада
-
Типу батько на доньку написав довіреність
-
Мені потрібно довіреність про майно
-
добрий день, підкажіть якість телеграм групи українців у квебеці(провінція) та в цілому чи хтось мав досвід з імміграцією, так як ж бажання вчити французьку та залишатись там.
-
дякую, саме те що шукав
-
Є по Монреалю чат t.me/montrealukrainians
-
Підкажіть імміграційні чати по атлантичним провінціям( NL, NS, NB)
-
до чого тут Європа ми ж в Канаді🇨🇦?
-
(4 + 3) Vladyslav Mykhailenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Це чати в Ньюфаундленді: t.me/FirstUkrNL t.me/NLUkr
-
В консульстві Зловити слот і все
-
Підкажіть будь ласка чи можна дитині яка в нас народиться в Канаді і отримає канадське громадянство отримати також український паспорт? Якщо так, то як це робиться?
-
Так. Для початку треба отримати Довідку про набуття громадянства. І вже потім можна подавати документи на оформлення закордонного паспорта для дитини
-
Ну що, велком ту нью законопроекти від Шмигаля і компанії
-
Скажу більше, тік ток працює зараз на Україну і банить любу критику або любі факти корупції в Україні. Вторгнення в Україну грає на руку корупціонерам, вони більше і більше влади мають
-
А хіба після такого тепер на решті не можна розраховувати на політичний притулок, чи щось в цьому випадку?
-
Якщо хтось на біженство хоче подати, то це дуже проста можливість отримати прислідування через тік ток і критику влади і розказувати про факти корупції
-
Ну не потрібно їм стільки людей для мобілізації То якась х.... Чесно не знаю для чого це все ,точно не для війни Ну забагато нас ,ну реально всі чоловіки, навіть якщо міняти один одного ну Їм зброї не хватить .... Але цікаво до 18 дочекатись
-
Тому дивіться і слухайте незалежні СМІ ,як я))))
-
Канада покраще я думаю буде ставитися до українців. Тут менше ризиків
-
Думаємо про Канаду ... Може вони зараз все перекрутять і це буде для тих хто виїхав після початку і немає можливості від мобілізації відійти..
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago