Українська Канада
-
(4 + 3) Vladyslav Mykhailenko, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Це чати в Ньюфаундленді: t.me/FirstUkrNL t.me/NLUkr
-
В консульстві Зловити слот і все
-
Підкажіть будь ласка чи можна дитині яка в нас народиться в Канаді і отримає канадське громадянство отримати також український паспорт? Якщо так, то як це робиться?
-
Так. Для початку треба отримати Довідку про набуття громадянства. І вже потім можна подавати документи на оформлення закордонного паспорта для дитини
-
Ну що, велком ту нью законопроекти від Шмигаля і компанії
-
Скажу більше, тік ток працює зараз на Україну і банить любу критику або любі факти корупції в Україні. Вторгнення в Україну грає на руку корупціонерам, вони більше і більше влади мають
-
А хіба після такого тепер на решті не можна розраховувати на політичний притулок, чи щось в цьому випадку?
-
Якщо хтось на біженство хоче подати, то це дуже проста можливість отримати прислідування через тік ток і критику влади і розказувати про факти корупції
-
Ну не потрібно їм стільки людей для мобілізації То якась х.... Чесно не знаю для чого це все ,точно не для війни Ну забагато нас ,ну реально всі чоловіки, навіть якщо міняти один одного ну Їм зброї не хватить .... Але цікаво до 18 дочекатись
-
Тому дивіться і слухайте незалежні СМІ ,як я))))
-
Канада покраще я думаю буде ставитися до українців. Тут менше ризиків
-
Думаємо про Канаду ... Може вони зараз все перекрутять і це буде для тих хто виїхав після початку і немає можливості від мобілізації відійти..
-
Залежить від Європи. Їм зараз вигідно мовчати, тому що їм вигідно коли боронять Європу Українці. І щоб пропаганда працювала і рекрутували більше людей і затикали рота незалежним змі, саджаючи їх по тюрмах
-
В джерелах можуть бути пруфи спокійно. Як про іловайский котел і багато чого іншого
-
Ну це не факт Це інформація не підтверджена ні чим ..
-
У відкритих джерелах можна знайти спокійно.
-
Факти корупції ви не можете розказувати з закордону Іменно факти Бо у вас тільки дані з відкритих джерел
-
Сирьскому буде мало😁
-
Або це все на внутрішнього споживача В Україні людей зможуть садити Ви забули .. Ми про свої дупи думаємо .. А всі там ...
22 Jan 2023, 19:22
Post 108428 of 122775
less than a minute ago