Українська Канада
-
Можна
-
Підкажіть будь ласка зразок подачі дітям на visitor records?Можливо є відео інструкції,дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, дуже сильно болить горло,ще сімейного лікаря немає,тільки 14 їхати,схоже на ангіну,і мабуть температура.Куди можно звернутися?Може десь по бенефітам приймають?Погано себе почуваю.
-
Це хелс карта?
-
Дякую велике ♥️
-
t.me/hamster_Kombat_bot/start?startapp=kentId5606132648
-
Гоу ребят ) может кому интересно 🧐 будет
-
Где?? Шо ты мелешь
-
@rinkaa_r хоче кікнути @vitamin_9000 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Росіянці за це купують шахеди( якщо цікаво буде
-
Чий це проєкт? Як ти вважаєш?
-
Я про тапання хом'яка. Пояснюю всім, хто не з'ясував що сталося.
-
Цей хом'як всюди В чому прикол та манія? 🤔😵💫
-
Клікер, що "майнив" notcoin(від павла дурова) спрацював. Люди дійсно отримали деякі гроші. Тепер маємо хом'яка від москалів. Завтра всі побачать десятки нових клікерів. Шкода...
-
Вітаю, шановні батьки Набираю діток на безкоштовний онлайн майстер-клас зі створення своєї власної гри. Прийняти участь можуть діти 6-17 років, як новачки, так і з досвідом ☺️ Будемо працювати у програмах: Scratch,Roblox,Minecraft, Unity, Java,Python🔥 Ціль нашої зустрічі - зробити перший крок у програмуванні, провести час цікаво і з користю☺️ І найголовніше - СТВОРИТИ ВЛАСНУ ГРУ Підтримайте мій проєкт❤️ Так як час з гаджетами, можна проводити не лише граючи в ігри, але і створюючи власні☺️ Проект на 20 учасників. Залиште + в особистих для запису
-
Підскажіть, це схоже на обман? Я поняття не має що це, це прийшло на мою адресу, не ім’я не фамілії моєї не має.
-
Можливо, я точно нічого не буду платити, в мене тільки кредити які вчасно сплачую і все.
-
Це ніби їхня адреса - Scarborough??
-
Може це для того хто проживав перед вами ..
22 Jan 2023, 19:22
10 minutes ago