Українська Канада
-
Чому не полетите? Небезпечно?
-
Там ше ром норм і мамасіти😂
-
Що там в Кубі класно, так це їх сигари, я звісно там не був і не полечу, но сигари інколи купую кубинські в Вінніпегу.
-
також вербують громадян з Шрі Ланки. ,Індії , Бангладеш ,Сирії . країни Африки то не секрет...
-
Росія, Іран, Китай, Куба, Еритрея
-
Зразу видалився з групи ....
-
Може вже час створити чорний список ворожих країн і оголосити усім війну?
-
Так якраз виходить, що якщо туди їхати, підтримати економіку, меньше хто за хоче їхати на такі ʼʼзаробіткиʼʼ )
-
Інструкторами наприклад, солдатами «Как показывает исследование Би-би-си, Россия, вероятно, вербует граждан Кубы для службы в российской армии на территории Украины» вибачте за мову.
-
Там така бідося, що вони всі голодні, обідрані ходять, економіка на дні. Навіть не знаю чим і як вони можуть топити за рашку. Їм би самим хтось поміг 😂
-
Їхати на кубу - це вбити українця….
-
Ну підтримати країну, яка топить за рашку)
-
В березні там був. Віза не потрібна, але треба заповнити онлайн декларацію. Я заповнив прямо в літаку поки ще не взлетіли. Чесно кажучи, нема там що робити на тій Кубі, їсти нема що, хіба ром пити цілий день.
-
Здраствуйте что указывать в “field of study” в форме imm5669 в разделе «Education history” , если это школа 11 классов?
-
They gonna check you out at the airport for knowledge of Ukrainian language, they gonna give you a written test to do, so make sure you’ll be prepared.
-
Продовжуємо серію воркшопів з ВИМОВИ англійської мови: вчимось вимовляти звуки і складні слова, практикуємось говорити англійською без акценту. Заняття проводяться кожну другу середу о 6 вечора в бібліотеці Ліліан Сміт (239 College st). Безкоштовна участь для CUAET i PR, реєстрація: forms.office.com/r/ktq6ALhRUH
-
Дякую
-
вітаю, чи є бажаючі піти у Wonderland парк атракціонів найближчим часом (2 людини) нас теж двоє і в такому випадку квитки замість 65 по 30 за людину. Було-б чудово познайомитись і провести там і зекономити на квитках
-
Доброго дня. Хто може підказати де можна знайти роботу за кеш? Дозволу на роботу немає. Поки що. Дякую.
-
Доброго дня можє хтось має доступ до чвтів в місті Брандон. Буду дужє вдячна за ссилочку.
22 Jan 2023, 19:22
Post 112485 of 123127
about 2 hours ago