Українська Канада
-
Грошей давали мало і не швидко коли потрібно Ще раз, Трамп тим паче не дасть Я знаю наприклад кому при Трампі добре буде 🤷
-
Так,я вже надивився всього,дякую
-
З ціх цифр 50% відсотків це довгострокові контракти,це пиль,конгрес проголосував за ленд-ліз у 2022 році,щоб дати все і відразу,але лівакам це не потрібно
-
А скільки тут с PDA?
-
Подивиться графіки військової допомоги,там просто сльози,Україна тримається не завдяки демократам,а всупереч,але якщо хтось,ще хоче 4 роки ліцемірства,то ок
-
І буде діл... Бусіки, корупція. Людей як лайна, бабла як лайна у них 🤷♂ не може країна без нічого, де у політичної еліти банкет у чуму, без грошей воювати з ваньками у яких 20к зелених білет на фронт, а у нас з фронту
-
Зато Байден наговорив за 3.5 років стільки,а по ділу що?
-
Так він каже,що війна в тупіку,а цей тупік зробили демократи,котрі не дають України нічого,тобто війна почалася при них,вони Україну кинули,нема допомоги,щоб дійсно виграти цю війну,хоча шанс був такий,але це не входить в плани нинішньої адміністрації,мені більше цікаво,чому ви не кажете про це
-
Хто там виграє дебати?
-
Я якраз звідти,але чому Трамп здасть території? Скільки землі України він здав під час свого президентства?
-
Та він шікарен Куди там Мейк Амеріка грейт егейн
-
Я можу сказати одне,що адміністрація Байдена робе абсолютно все,щоб рф воювала довго та комфортно,нафта висока, санкції повний fake,зброю Україні не дають,це сюр,але все одно Трамп поганий,якийсь Оруєл
-
Ок)
-
Попит на жінок, гендери, дітей і наркоту. ЦУ зрозуміла. Старий дід популіст теж, нажаль.
-
Кому було ок Де було ок?)
-
Я просто не розумію усі ці сказки,що прийде Трамп і всьо капут)) він вже був при владі все ок було,не розумію цієї лівацької пропаганди
-
Я з вами сперечатися не хочу,ви прави,не ми голосуємо,але людина котра впустила 15 мільйонів нелегалів та просто руйнує першу країну світу,хоче зробити зі Штатів диру,то окей,удачі)) А в чому популіст? Про ньому в Штатах було дуже непогано,економіка росла,нафта була дешева,рф сиділа тихо,Україна втратила свої території тільки при владі демократів
-
Я ті дебати дивлюся) просто не люблю соціалістів,яким вона і є
-
У Харріс немає жодного слово про її компанію,тільки який поганий Трамп😀
-
Робіть що хочете
22 Jan 2023, 19:22
Post 114733 of 122775
less than a minute ago