Українська Канада
-
І немає провінційного податку, чи федерального, не пам'ятаю.
-
Так, з продажу. Ну тобто, якщо ви щось купляєте- то податок не gst+pst= 12%, а тільки pst 7%. Дрібниці, але приємно.
-
Так, виправив.
-
Але за продукти в магазині не начисляють податок
-
Тільки на продукти першої необхідності, грубо кажучи. Є список продуктів, що не оподатковується
-
І він досить довгий, наскільки я розумію. Нещодавно закупилися у Суперсторі різними продуктами десь на 180 доларів і в них податку було менше долара. Здивувався. Здається, оподаткували тільки шоколад.
-
(6 + 3) @denrey1987, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня . У дітей закінчується термін дії паспорта (в якому вклеєна віза) в наступному році. Новий паспорт вже зробили. Можливо хтось підкаже, по закінченню дії паспорта потрібно звернутись в візовий центр, щоб вклеїти нову ?
-
Перше подаєтеся на wp потім visa. Visa потрібна тільки, якщо ви плануєте виїжджати за межі Канади
-
А що з property tax? Це правда що в Альберті вдвічі нижчий ніж в Манітобі?
-
Що я замітив,що коли купляєш продукти канадські то немає tax а якщо імпорт то є.
-
Якщо купити торт - треба сплатити податок, якшо купити його у розібраному виді - муку, яйця, какао і тд, то не треба 😃
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/4-3/basic-groceries.html
-
Ви хочете сказати що якщо я куплю будинок за 300 тисяч доларів то буду сплачувати 9000 податків в рік за нього у Вінніпезі?
-
(1 + 6) Y M, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Поки що )))) В Торонто і ГТА скоро так і буде, без жартів
-
Супер Від країни першого світу до Азіатської за 10 років. Человєйнікі 🙄 Дя ку є мо
-
Вітаю чи хтось може допомогти перевести такий стіл по даунтауну, буквально пару кілометрів
-
Податки Невигідно забудовникам будувати житло
-
Я чомусь не можу зрозуміти чому при такому шаленому попиті на житло, безкрайніми просторами Канади, немає відповідного зростання будівництва. Якщо дуже спрощено берете гектари когось паркінгу пропонуєте зробити підземний паркінг і будуєте будинок на ХХ поверхів. Мігранти з радістю будуть жити в квартирах, в більшості новоприбудих не повинно бути ще цього пунктику на життя в будинку.
22 Jan 2023, 19:22
about an hour ago